Stiri si curiozitati

Huidu nu crede in psiholog! ‘Eu am avut un accident in care puteam sa crap si ma pui sa fac chestii din plastilina?’

Publicat: 07 feb. 2019

Intr-un interviu acordat revistei Avantaje, Serban Huidu considera ca psihologia este un moft al societatii actuale si ca a reusit sa se linisteasca, sa-si accepte situatia si sa faca fata valului de critici ce s-au abatut asupra lui dupa ce a fost gasit vinovat de producerea unui accident soldat cu victime, doar prin forte proprii.

“Eu cred ca terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existentiale sunt toate ambalate frumos, sunt un moft al societatii moderne. Ele in realitate nu exista. Noua ne place sa credem ca trebuie sa ne recuperam, dar poate ca e doar ideea mea, poate ca eu am fost suficient de tare sa ma recuperez singur. Eu cred in continuare ca e un moft.

Dupa accidentul rutier pe care l-am avut in care eu trebuia sa fac pace in primul rand cu mine ca sa pot sa suport toate injuraturile, la indrumarea cumnatei mele care este psiholog, am fost la un psiholog bunicel si m-a pus sa fac niste chestii din pastilina. Poate asa o fi fost invatata, poate era o metoda, dar mie mi s-a parut de un ridicol fantastic.

Pana una alta, eu am avut un accident in care puteam sa crap si eu, au murit atatia oameni, s-au intamplat lucruri si tu ma pui sa fac chestii din plastilina? Nu am facut nimic din plastilina, am facut-o bucati si i-am spus ca am treaba.”, a spus Serban Huidu in interviul acordat revistei Avantaje.

De asemenea, cu aceeasi ocazie, Huidu se declara a fi o persoana credincioasa, aducand ca argument in favoarea acestei opinii o intamplare petrecuta intr-un alt moment dificil din viata sa, accidentul la schi petrecut in Austria.

“Nu am fost niciodata un habotnic, dar exista in viata asta niste lucruri pe care nu le putem explica. Cum e aia cu atomii, cum e aia cu evolutia speciilor care nu se pot, cel putin pana acum, explica. Exista niste coincidente care fac diferenta. Prefer sa cred ca ele, coincidentele de genul asta, sunt orchestrate de cineva mai presus de noi.

Aveam un caine lup in Bucuresti, cand am intrat in coma in Austria, in ziua aia a murit. In ziua aia, la ora aia. S-a bagat inainte, a venit tanti cu coasa si s-a bagat catelul inainte, probabil, nu stiu, e o explicatie tampita, dar asta e singura care mi-a venit in cap.”, a mai marturisit Serban Huidu, in interviul “Lifestyle sanatos”.loading...

Adauga un comentariu