Magazin

Huidu si-a revenit! A cantat, a dansat nestingherit

Publicat: 11 sept. 2014
1
Dupa doua cumpene cumplite, accidentul de schi petrecut in 2010 si accidentul auto pe care l-a savarsit in octombrie 2011, in urma caruia au decedat trei persoane, Serban Huidu pare ca si-a revenit in totalitate. Desi la vremea respectiva, Serban Huidu si-a recunoscut vina si, ulterior, a acceptat decizia judecatorilor care l-au condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru fapta comisa si la plata unor daune colosale, carcotasului i-au trebuit aproape trei ani ca sa se poata bucura din nou de viata.
Ca o gazda perfecta, Serban Huidu si-a intampinat invitatii la intrare si a fost intreaga seara seful bunei dispozitii. El a fost cel care a dat tonul distractiei, spargand gheata cu glumele sale si tot el a incheiat-o intr-un mare fel, cand a dansat si a cantat nestingherit.

Citeste si: 

Actrita asteapta al doilea copil
Cei drept, Huidu a avut si o companie pe sufletul sau, printre vedetele care au petrecut alaturi de el intreaga seara numarandu-se: Mihai Gainusa, fostul sau coleg care a parasit echipa Cronicii Carcotasilor, Dan Bittman, Cornel Ilie, Calin Goia, Ramona Badescu, Smiley si, nu in ultimul rand, Marius Moga si toata gasca sa nebuna de la DeMoga care au oferit un recital.
Spre finalul cantarii, cand artistii se pregateau sa coboare de pe scena, Huidu si-a exprimat dorinta ca acestia sa cante o melodie…special pentru el.
Artistii i-au indeplinit capriciul carcotasului, multumirea si fericirea putand sa se citeasca cu usurinta pe chipul lui Huidu care a fredonat o parte din melodie, alaturi de Marius Moga, si a cantat cu voce tare si cat l-au tinut plamanii versurile urmatoare: “Vreau sa fiu eu sanatos, fericit si norocos”, care, probabil, ii plac cel mai mult din acesta melodie.

Citeste si:Cat de bine arata Esca la sala! Vezi cum se antreneaza stirista

 
Adauga un comentariu