Magazin

I-a alunecat periuta de dinti pe gat cat se spala

Publicat: 02 nov. 2012
1

Pentru o adolescenta britanica, curatarea dintilor a devenit o chestiune de viata si de moarte. Georgie Smith a reusit sa inghita periuta de dinti, in timp ce efectua curatirea cavitatii bucale.

Potrivit The Sun, tanara 19 de ani, din Brighton, a simtit dintr-o data cum periuta de dinti ii aluneca pe gatlej, dar nu a putut face nimic s-o opreasca. De mentionat ca domnisoara Smith nu are reflexul faringian. „Am crezut ca o sa mor sufocata, asa ca va puteti imaginea uimirea mea atunci cand am vazut ca pot sa respir”, spune domnisoara.

Ducandu-se la spital, medicii i-ar fi spus ca n-au ce sa-i faca si ea trebuie sa astepte cursul firesc al lucrurilor. Adica eliminarea obiectului pe cale naturala. „Nimeni nu stie unde este periuta, pentru ca razele X nu arata plasticul. Ar putea fi dizolvata chiar acum in intestinul meu sau poate l-a perforat si mor maine”, a continuat ea.

In cele din urma, doctorii i-au facut alte analize tinerei, mai amanuntite de aceasta data si i-au gasit periuta buclucasa in stomac.

Se pare ca periutele de dinti nu sunt atat de inofensive pe cat am crede. Conform celor mai recente statistici, in Marea Britanie se inregistreaza cam 20 de accidente cu periute de dinti in ultimul an.

Sursa: jurnalul.ro

Adauga un comentariu