Mozaic muzical

I-a ars casa, a ramas vaduva, iar de ani buni se lupta cu o boala grea. O indragita cantareata de muzica populara si-a facut curaj sa vorbeasca despre viata ei zbuciumata

Publicat: 25 iul. 2018
3

„Nu am trait degeaba…” Sunt cuvintele amare ale unei artiste indragite de la noi. I-a ars casa, a ramas vaduva, iar de ani buni se lupta cu o boala grea.

Nu sunt vorbe goale, ci pline de suferinta. Gherghina Stancu e o artista care a fost lovita de viata de mult prea multe ori. Dar nu s-a lasat…

„Un om care am luptat, care am vrut sa inving, un om care nu s-a lasat doborat de necazuri si probleme. Si mai bune, si mai rele si am trecut cu drag prin ele”, a spus cantareata de muzica populara.

De fiecare data cand credea ca soarele sta sa iasa pe strada ei, viata ii mai dadea o lovitura grea.

„Eu am luat-o in viata mea de la zero. La Revolutie mi-a ars casa. Am ramas vaduva de 17 ani. Am ramas cu o fetita de 9 ani. Am pierdut-o in cimitir, nu o mai gaseam. In nebunia aia, nu-mi mai gaseam copilul. Pe langa moartea sotului meu, trebuie sa duc pe picioare o boala de multi ani, aceasta hepatita pe care am luat-o de cand m-a injectat cu vaccinul de la scoala”, povesteste Gherghina.

Cu cohii in lacrimi, Gherghina si-a deschis sufletul in fata noastra. Aceasta a vorbit chiar si despre cel mai cumplit moment din viata sa: „Eram la un pas de moarte si mi-am dorit din suflet sa ma implinesc. Dumnezeu mi-a ajutat si am o fata care e doctor rezident”.

Fiica sa, muzica populara si publicul au ajutat-o sa nu tina capul plecat.

Adauga un comentariu