A urmat un schimb de SMS-uri si poze care, ulterior, au devenit virale pe Internet:

„Am gasit un catelus afara… nu are zgarda. Pare destul de speriat. Ce sa fac? O sa-l iau in casa. Pare ca-i e frig. E speriat…”, a scris Kayla.

Apoi i-a trimis o poza cu unul dintre copii. Micutul statea pe canapea, iar langa el era creatura.

 

 

 

 

 

Cand a vazut fotografia, Justin a raspuns:

„Jur pe ce am mai sfant, daca mai aduci un animal in casa… E o gluma, nu?”

Iar Kayla a continuat:

„Poftim? Ce-i cu atata agitatie? Ce ar trebui sa fac? Sa vad cum cainele merge pe langa casa si sa nu-l ajut?”

„Dar ala nu e un caine! Raspunde la telefon! E un coiot nenorocit!”, i-a raspuns Justin. „Iubitule, cred ca recunosc un caine cand il vad”, i-a intors-o Kayla.

„Se pare ca nu stii. Da-l imediat afara!”, i-a spus Justin.

„Nu-l dau afara! E speriat”, a continuat Kayla.

„Normal ca e… E un animal salbatic”, a scris barbatul.

„Pot sa-l pastrez?”, l-a intrebat sotia sa.

„DIVORtEZ! Glumesc… Dar nu, ar fi bine ca animalul sa nu mai fie in casa cand ma intorc. Parca ai luat-o razna! Cum sa aduci animale salbatice in casa? ala nu e caine! Chiar nu pricepi? Suntem in Zona crepusculara? E un coiot afurisit”, a continuat Justin.

„Calmeaza-te, nebunule! Orice ar fi, imi place! E dulce… Vreau sa-l pastrez. Nu mai tipa la mine! Te sperii fara motiv…”, a spus Kayla.

„Fara motiv? Am un coiot in casa si sotia mea se comporta ca si cum ar fi un caine chihuahua. Nu esti in toate mintile…”, i-a raspuns Justin.

Apoi, sotia a plusat si i-a trimis alta poza in care apareau jivina si copilasul. Cand a vazut-o, barbatul a luat foc!

 

 „Ce naiba? Cum sa confuzi un coiot cu un caine? Ai vazut macar cum arata unul? si nu e dulce, e suparat! Doamne, o sa ma intorc acasa si o sa-mi gasesc familia mancata de un coiot pe care sotia mea l-a bagat in casa cu mana ei. Este cel mai absurd lucru pe care l-ai facut! Le intrece pe toate! Nici cand ai adus in casa aia patru pui de dihori n-a fost asa… Urasc dihorii! si cine naiba ia patru pui de dihori odata? A, da, asa e, aceeasi nebuna care baga un coiot in casa!”, i-a scris acesta.

 „Esti uracios! si sa-ti mai spun ceva: a inceput sa fie ciudat… Scoate sunete ciudate. Am incercat sa-l mangai si sa-l linistesc. L-am botezat „Spot” (pata, n.r.). Am incercat sa-l mangai pe cap si pe urechi, dar cred ca l-am suparat… Ce fac?”, a scris Kayla.

 „L-ai botezat cum? Nici macar nu are pete… Nu pot sa cred! Pare ca e agitat! Kayla, asculta-ma, te iubesc foarte mult, in ciuda faptului ca-ti pierzi mintile tot mai des… Ia-l pe Olly, mergi in dormitor si inchide usa dupa voi. Am plecat spre casa”, a tastat, in graba, Justin.

 „Bine, iubitule! Esti cel mai bun!”, i-a raspuns aceasta. Dupa cateva secunde, Justin a mai primit un SMS: „Iubitule, m-am uitat pe geam si sunt mai multi! Iar el a inceput sa urle… Crezi ca-l cauta?” si, ca sa fie si mai convingatoare, i-a mai trimis o poza in care erau alte trei bestii.

 

 

 

„Razi de mine? Nici macar nu sunt in curtea noastra!”, a rabufnit Justin.Atunci, Kayla i-a spus ca totul a fost o farsa pusa la cale de niste prieteni. „Te iubesc atat de mult! Iubitule, nu este niciun coiot. Nu a fost niciun coiot in casa, pe canapea, a ost Photoshop!”, i-a scris aceasta.

 

„Te urasc!”, i-a raspuns Justin. Din fericire, barbatul a inteles gluma sotiei sale si, ulterior, au postat toata conversatia pe retelele de socializare, unde a devenit virala.