Eveniment-Social

I-a lasat masca pe toti. Vezi cum traieste managerul acestui spital din Iasi

Publicat: 26 iul. 2015
1

@ Nu si-a dorit niciodata sa iasa in evidenta si a incercat din rasputeri sa stea departe de orice scandal @ Lucreaza din 2000 in unitatea medicala si a detinut si alte functii de conducere @

Daca s-ar face un top al averilor pe care le detin managerii spitalelor din Iasi, acest sef ar ocupa ultimul loc. Este adevarat ca primele locuri ar fi detinute, de departe, de managerii-medici care obtin venituri bune si din activitatea medicala. Conform declaratiei de avere, ec. Bogdan Cojocaru ar fi cel mai sarac. Mai mult, acesta impreuna cu sotia si copilul se inghesuie intr-un apartament mic din municipiul Iasi. Imobilul are o suprafata de doar 42 metri patrati.

Totusi, managerul de la Spitalul C.I. Parhon din Iasi a reusit in anul 2007 sa cumpere un teren intravilan de 1340 metri patrati. In acelasi an, ec. Bogdan Cojocaru si-a cumparat si un autoturism Renault. In anul fiscal 2014, managerul de la unitatea medicala mentionata a obtinut venituri de 35.789 lei, salariul de la spital. Sotia, Maricica Cojocaru, este economist la CFR Marfa si anul trecut a avut venituri salariale de 26.350 lei. Ec. Bogdan Cojocaru nu are conturi, depozite bancare, bijuterii sau obiecte de arta.

In schimb, acesta are un credit de 67.220 chf pe care trebuie sa-l achite pana in 2032. Bogdan Cojocaru s-a angajat la Spitalul C.I. Parhon in anul 2000 ca economist la Serviciul contabilitate. La un moment dat a ocupat functia de director administrativ si recent a acceptat sa preia postul de manager al spitalului. Fata de fostul manager, care incasa venituri de la firme aflate in contract cu unitatea medicala, Bogdan Cojocaru a incercat sa stea departe de orice scandal si sa nu iasa in evidenta. Ex-managerul Adrian Covic este cercetat de DNA pentru fapte de coruptie. Ieri, reporterii contidianului BUNA ZIUA IASI au incercat sa ia legatura cu managerul Cojocaru, dar acesta nu a putut fi contactat.
Comentarii
  • El traieste ca noi toti. Daca esti cinstit, din salarii de 2000-2500 lei nu-ti poti face viloaie, nu-ti poti cumpara masini, terenuri, tablouri sau kile de bijuterii. Dar e mare lucru ca, atunci cand pui capul pe perna, sa dormi linistit! Felicitari! Valoarea unui om sta in competenta, cinste, omenie! Sa-i dea Dumnezeu fericire, sa fie toti sanatosi, sa existe armonie in familie, ca asta conteaza mai mult decat banii.

Adauga un comentariu