Scena artistica din Romania

I-a mostenit toata averea, dar uite ce face acum cu ea! Primul sot al Stelei Popescu face acuzatii soc la adresa fiicei adoptive a artistei

Publicat: 27 iul. 2018
3

Fostul sot al Stelei Popescu o ataca extrem de dur pe fiica ei adoptiva, cea care a mostenit intreaga avere. Dan Puican (83 de ani) ii reproseaza Doinei Maximilian faptul ca incearca sa scoata bani dupa moartea ei, mai precis, ca i-ar fi vandut rochiile Stelei si i-a inchiriat vila de la mare. “Banul e pe primul loc”, ne-a spus barbatul. Fiica adoptiva a artistei neaga totul.

“Am auzit ca fata Stelei a inceput sa ii vanda rochiile, plus ca vrea sa inchirieze vila de la mare, de la 2 Mai. Nu ma mai mira nimic pentru ca traim intr-o epoca in care banul este pe primul loc”, a declarat Dan Puican pentru click.ro.

In plus, in garderoba Stelei se regasesc multe rochii scumpe, elegante, haine de blana si care au ramas intr-una dintre casele mostenite de Doina Maximilian. Cat despre casa de vacanta unde diva scenei prefera sa se relaxeze vara, acolo isi primea musafirii si platea mereu o persoana care sa aiba grija de ea pe timpul iernii, cand prefera sa stea in Capitala. Contactata telefonic, Doina Maximilian a negat ca ar obtine foloase materiale de pe urma lucrurilor care i-au apartinut mamei adoptive: “Am dat o parte din haine de pomana celor de la teatru, nu am cerut bani pe ele cum spune el. Le-am dat unor oameni care au iubit-o pe Stela Popescu! Am dat si rochii de scena, dar si de purtat de zi cu zi”, a declarat Doina, care a dorit sa lamureasca si zvonurile referitoare la faptul ca isi doreste sa inchirieze vila de la mare, potrivit click.ro.

“Nu este adevarat nimic, nu o inchiriez, nu o vand. O sa vina prieteni de ai mei sa mai stea pe timp de vara, dar nu o sa le cer bani”, a tinut sa lamureasca Doina Maximilian. In plus, prin intermediul Click! femeia a tinut sa mai lamureasca niste acuzatii care au afectat-o in ultima perioada. “Locuiesc in casa mamei mele de mult timp, mai exact, dupa o saptamana de la moartea sa, nu dupa o luna si ceva cum vorbeste lumea. Trebuia sa ma mut, aia nu este casa care sa fie lasata de izbeliste, plus ca eu oricum veneam la doua-trei zile pe acolo”, a precizat Doina Maximilian.

Adauga un comentariu