Cancan ultimă oră

I-a spus soţului că a găsit „un căţeluş”. Ce a urmat este ireal

Publicat: 19 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
I-a spus soţului că a găsit un căţeluş. Ce a urmat este ireal

Nici prin cap nu-i trecea acestui bărbat că, în momentul în care va pleca la serviciu, rămasă singură acasă cu copilul, soţia sa îi va face surpriza vieţii! Kayla este mama a doi copii de toată frumuseţea! Recent, aceasta i-a dat un SMS soţului său, Justin, prin care l-a anunţat că a găsit un căţeluş pe care l-a luat în casă. Când i-a trimis o poză cu animăluţul, însă, bărbatul aproape s-a prăbuşit! A urmat un schimb de SMS-uri şi poze care, ulterior, au devenit virale pe Internet.

„Am găsit un căţeluş afară… nu are zgardă. Pare destul de speriat. Ce să fac? O să-l iau în casă. Pare că-i e frig. E speriat…”, a scris Kayla. Apoi i-a trimis o poză cu unul dintre copii. Micuţul stătea pe canapea, iar lângă el era creatura.

Când a văzut fotografia, Justin a răspuns:

„Jur pe ce am mai sfânt, dacă mai aduci un animal în casă… E o glumă, nu?”

Iar Kayla a continuat:

„Poftim? Ce-i cu atâta agitaţie? Ce ar trebui să fac? Să văd cum câinele merge pe lângă casă şi să nu-l ajut?”

„Dar ala nu e un câine! Răspunde la telefon! E un coiot nenorocit!”, i-a răspuns Justin.

„Iubitule, cred că recunosc un câine când îl văd”, i-a întors-o Kayla.

„Se pare că nu ştii. Dă-l imediat afară!”, i-a spus Justin.

„Nu-l dau afară! E speriat”, a continuat Kayla.

„Normal că e… E un animal sălbatic”, a scris bărbatul.

„Pot să-l păstrez?”, l-a întrebat soţia sa.

„DIVORŢEZ! Glumesc… Dar nu, ar fi bine ca animalul să nu mai fie în casă când mă întorc. Parcă ai luat-o razna! Cum să aduci animale sălbatice în casă? Ăla nu e câine! Chiar nu pricepi? Suntem în Zona crepusculară? E un coiot afurisit”, a continuat Justin.

„Calmează-te, nebunule! Orice ar fi, îmi place! E dulce… Vreau să-l păstrez. Nu mai ţipa la mine! Te sperii fără motiv…”, a spus Kayla.

„Fără motiv? Am un coiot în casă şi soţia mea se comportă ca şi cum ar fi un câine chihuahua. Nu eşti în toate minţile…”, i-a răspuns Justin.

Apoi, soţia a plusat şi i-a trimis altă poză în care apăreau jivina şi copilaşul. Când a văzut-o, bărbatul a luat foc!

„Ce naiba? Cum să confuzi un coiot cu un câine? Ai văzut măcar cum arată unul? Şi nu e dulce, e suparat! Doamne, o să mă întorc acasă şi o să-mi găsesc familia mâncată de un coiot pe care soţia mea l-a băgat în casă cu mâna ei. Este cel mai absurd lucru pe care l-ai făcut! Le întrece pe toate! Nici când ai adus în casă ăia patru pui de dihori n-a fost aşa… Urăsc dihorii! Şi cine naiba ia patru pui de dihori odată? A, da, aşa e, aceeaşi nebună care bagă un coiot în casă!”, i-a scris acesta.

„Eşti urâcios! Şi să-ţi mai spun ceva: a început să fie ciudat… Scoate sunete ciudate. Am încercat să-l mângâi şi să-l liniştesc. L-am botezat „Spot” (pată, n.r.). Am încercat să-l mângăi pe cap şi pe urechi, dar cred că l-am supărat… Ce fac?”, a scris Kayla.

„L-ai botezat cum? Nici măcar nu are pete… Nu pot să cred! Pare că e agitat! Kayla, ascultă-mă, te iubesc foarte mult, în ciuda faptului că-ţi pierzi minţile tot mai des… Ia-l pe Olly, mergi în dormitor şi închide uşa după voi. Am plecat spre casă”, a tastat, în grabă, Justin.

„Bine, iubitule! Eşti cel mai bun!”, i-a răspuns aceasta.

După câteva secunde, Justin a mai primit un SMS: „Iubitule, m-am uitat pe geam şi sunt mai mulţi! Iar el a început să urle… Crezi că-l caută?” Şi, ca să fie şi mai convingătoare, i-a mai trimis o poză în care erau alte trei bestii.

„Râzi de mine? Nici măcar nu sunt în curtea noastră!”, a răbufnit Justin.

Atunci, Kayla i-a spus că totul a fost o farsă pusă la cale de nişte prieteni…

„Te iubesc atât de mult! Iubitule, nu este niciun coiot… Nu a fost niciun coiot în casă, pe canapea… A fost Photoshop!”, i-a scris aceasta.

„Te urăsc!”, i-a răspuns Justin. Din fericire, bărbatul a înţeles gluma soţiei sale şi, ulterior, au postat toată conversaţia pe reţelele de socializare, unde a devenit virală.

Adauga un comentariu