National

I s-a îmbătat soţia şi a făcut scandal. De frică, soţul a sunat la 112

Publicat: 19 feb. 2021
Un bărbat a solicitat ajutorul autorităților deoarece soția lui a făcut scandal după ce s-a îmbătat

Un bărbat a solicitat ajutorul autorităților deoarece soția lui a făcut scandal după ce s-a îmbătat. Femeia a devenit agresivă, l-a amenințat și l-a înjurat pe bărbat și cu greu a fost calmată de jandarmi. Incidentul s-a produs în orașul Galați. Un bărbat a sunat la 112 deoarece soția îl amenința.

„Soțul a apelat la numărul unic de urgență să reclame comportamentul vulgar al soției. Femeia, în vârstă de 49 ani, aflată în stare de ebrietate, într-un acces de furie a început să-și înjure și amenințe partenerul de viață, iar la insistențele soțului aceasta nu s-a calmat decât atunci când la ușa apartamentului au apărut jandarmii. Oamenii legii au discutat cu femeia și au făcut-o să înțeleagă că un astfel de comportament nu numai că îi afectează relația cu soțul, dar și imaginea în fața vecinilor”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Galați.

La puțin timp după această intervenție, un scandal asemănător a avut loc în alt bloc din Galați. O femeie a sunat la 112 ca să anunțe că din apartamentul alăturat se auzeau țipete și înjurături. Jandarmii au ajuns la adresa indicată, iar în urma discuțiilor purtate cu proprietara apartamentului au aflat că cearta era între mamă și fiu, din cauza problemelor financiare. Conflictul verbal dintre mamă și fiu a fost aplanat de jandarmi. Toți scandalii au primit avertisment.

Un bătrân de 76 de ani a venit beat acasă şi şi-a bătut nevasta cu biciul

Bătaie soră cu moartea într-o comună din Iaşi. Un bărbat de 76 de ani a fost arestat preventiv, după ce şi-a bătut îngrozitor soţia, o femeie de 68 de ani.

Scandalul, povesteşte agresorul, ar fi început când nevasta i-a reproşat că el, seara de seară, vine acasă beat. De la câteva palme, s-a ajuns la un dezastru: femeia a fost desfigurată, şi poliţiştii spun că a fost lovită cu biciul, apoi legată fedeleş şi sechestrată.

Cei doi soţi sunt căsătoriţi de circa 15 ani, după ce prima soţie a bărbatului a decedat. Amândoi consuma băuturi alcoolice şi se mai certau, spun vecinii.

Ultima oară, bătrânul de 76 de ani a venit beat acasă şi şi-a găsit soţia ameţită de vinul făcut recent. S-au certat din această cauză şi soţia ar fi încercat să-l pălmuiască. Scos din sărite, omul a lovit-o cu ce i-a căzut în mâini şi apoi a abandonat-o în casă, imobilizată.

După ce s-a lăudat la barul din localitate că şi-a pus soţia la punct, un nepot a căutat-o şi a găsit-o mai mult moartă decât vie în casa încuiată.

Poliţiştii l-au reţinut, iar bărbatul a fost acum arestat pentru 30 de zile. După ce şi-a descărcat furia pe soţie, bărbatul a lăsat-o în casă, imobilizată şi a încuiat uşa. A plecat apoi în sat, să mai bea ceva. Un nepot a găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge. Rudele femeii bătute îngrozitor spun că amândoi obişnuiau să consume băuturi alcoolice, iar scandalul începea atunci când soţia îi reproşa acest lucru.
Adauga un comentariu