Magazin

I s-au oferit 10.000 de dolari pentru a AVORTA si a refuzat

Publicat: 05 mart. 2013
1

Crystal Kelley, o femeie din SUA, a fost pusa in fata unei dileme cumplite, atunci cand cuplul pentru care se oferise sa fie mama surogat a vrut sa o plateasca cu 10.000 de dolari pentru a avorta. Motivul? Ecografiile aratasera ca fatul avea probleme grave de sanatate.

Crystal Kelley a decis sa devina mama surogat pentru ca avea nevoie de bani – primea 20.000 de dolari de la cuplul pe care il ajuta – si pentru ca trecuse, la randul sau, prin doua sarcini pierdute.

A intalnit un cuplu care avea deja trei copii si isi doreau cu disperare un al patrulea copil, dar nu mai era posibil din cauza sanatatii mamei. Toti copiii fusesera conceputi prin inseminare in vitro si cei doi pastrasera doi embrioni inghetati. Kelley a acceptat sa devina mama surogat si, 10 zile dupa implantarea embrionilor, a descoperit ca este insarcinata.

Si mama surogat, si parintii au fost in al noualea cer, scrie CNN. Drama a aparut atunci cand o ecografie a aratat ca fatul sufera de palatoschizis -valul palatin despicat, cunoscut sub numele de „gura de lup”- un chist la creier si probleme serioase ale inimii. Medicii le-au explicat ca fatul va supravietui sarcinii si nasterii, dar va avea nevoie de operatii multiple la inima si va avea 25 la suta sansa de a avea o viata „normala”, isi aminteste Kelley ca au mentionat medicii.

In ciuda faptului ca parintii fatului i-au cerut sa avorteze, femeia a refuzat, considerand ca fatul merita sansa sa la viata. Femeia a primit o oferta de 10.000 de dolari de la parinti pentru a avorta si a refuzat, cerand 15.000 de dolari, decizie pe care spune ca o regreta. Avortul nu a avut loc niciodata.

Ea a decis sa fuga in alt stat, pentru a nu le da parintilor naturali copilul dupa nastere, asa cum ar fi fost legal. Mai mult, Kelley a decis sa ofere copilul spre adoptie unei familii, stiind ca parintii naturali planuiau sa dea copilul bolnav unui orfelinat dupa nastere.

Fetita pentru viata careia Kelley s-a luptat este grav bolnava, dar acum are un camin si o familie care sa o iubeasca: organele sale interne sunt toate in alte locuri, creierul nu e impartit in emisfere, are capul foarte mic, doua spline -niciuna nu functioneaza corect-, si gura de lup. Cele mai importante defecte sunt, insa, cele ale inimii, pentru care micuta are de facut o multime de operatii.

Daca va supravietui, fetita va avea sanse de 50 la suta sa nu isi poata folosi niciodata mainile, sa nu mearga si sa nu vorbeasca, scrie realitatea.net

Adauga un comentariu