Actualitate

I se cere demisia lui Ludovic Orban! După poza din birou, premierul nu mai are nicio credibilitate

Publicat: 01 iun. 2020

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus duminică, la Antena 3, că premierul Ludovic Orban ar fi trebuit să-şi dea demisia în urma acelei fotografii „de relaxare” din biroul său.

„Dacă am fi trăit într-o societate normală, cum era sloganul lui Klaus Iohannis, O Românie normală, în această seară am fi vorbit de un viitor premier”, a spus preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, duminică, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Întrebat dacă ar fi trebuit ca Orban să-şi dea demisia, Ciolacu a răspuns: „de îndată”.

„Nu ai voie în biroul premierului să fumezi, să consumi alcool, e un lucru elementar.

În acest moment, această ipocrizie, să vii cu mască în conferinţa de presă şi să ai altă atitudine în interiroul guvernului. Este nepermis să faci așa ceva.

Orban nu mai are niciun fel de credibilitate acum la români. Românii au stat două luni în case, au fost trei zile de vid legislativ, de atunci ar fi trebuit demisia, iar acum a apărut această fotografie.

E inacceptabil să soliciţi românilor un lucru şi tu să încalci regulile”, a completat Ciolacu.

Întrebat dacă PSD are de gând să depune moţiune de cenzură, să dărâme guvernul, Ciolacu a replicat: „Am anunţat că nu depunem, cât timp e stare de urgenţă sau de alertă”.

Poză care l-a costat pe Orban 3.000 de lei
O poză în care premierul fumează alături de alţi miniştri, în biroul său, a devenit virală pe internet.

Ludovic Orban a declarat că poza este reală şi îşi asumă acest lucru.

Orban a fost amendat cu 3.000 de lei.

„Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze şi eu sunt fumător. Recunosc. Asta este. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc Dacă e nevoie plătesc amendă, nu mă dau în lături. Greşeala e umană”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Comentarii
  • Cat de IDIOTI pot fi unii! Indivizi care in parlament nu au purtat masca vin acum sa ceara altora sa isi dea demisia.Doamne tare mult am gresit de ne pedepsește asa. Cand oare vom scapa de asemenea specimene care ne conduc tara?

  • Pt.dl Ciulacu,cât de mic devine cu fiecare zi . Dar probabil ca așa este softul de agent de influienta. Ce mai avem nevoie de partid de stânga,adica de asistați socială,de pensionari,de profesori,de muncitori mai puțin instruiți dar dornici de parvenire,de amărâți de tot felul,etc.,care sa consume pe gratis resursele națiunii ? Numai partide de dreapta in care sa între și baronii PSD și toți parveniții pandemiei,numai oameni avuți din munca (?????) și din hoție ,cu vile luxoase și mașini babane,concedii in Caraibe,scoli in Elveția și Anglia,conturi in euro,s.a.m.d.,asta ne trebuie. Du-te ciulacule la culcare.

Adauga un comentariu