Actualitate

I se mai spune si laptele de aur. Aceasta bautura te poate scapa de obezitate, insomnie si profleme ale ficatului

Publicat: 22 nov. 2018
17

Laptele de aur este denumirea folosita pentru un amestec care in ultima vreme a capatat din ce in ce mai multa popularitate. Aceasta bautura poate fi consumata atat seara ca atare, cat si dimineata in loc de o cafea. Efectul este mereu acelasi, adica unul benefic pentru organism.

Cei care nu stiu ce inseamna aceasta bautura nu trebuie sa se gandeasca imediat la laptele clasic, de origine animala. Este vorba doar despre laptele vegetal, de migdale sau de cocos. Ingredientul care face ca acest produs sa fie unul atat de bun este curcuma.

Vestea buna este ca poti sa cumperi acest fel de lapte, dar de asemenea sa il pregatesti chiar tu acasa. Vei avea nevoie doar de o cana cu lapte de migdale (sau de cocos), de o linguta de praf de curcuma si de miere de albine.

Cum se prepara laptele de aur

Ia o craticioara mica si amesteca in ea laptele si curcuma. Ai grija ca focul sa fie dat la minim, iar compozitia sa nu fiarba, ci doar sa fie incalzita. Omogenizeaza bine ingredientele si dupa ce ai stins focul adauga si mierea si amesteca din nou.

Il poti bea inainte de culcare daca vrei sa iti tratezi probleme pe care le ai cu digestia. In acest sens va fi foarte utila curcuma. Dupa ce vei consuma o perioada acest lapte de aur vei vedea cum vei avea o digestie mai buna. De asemenea vei scapa de balonare, de gaze, de refluxul gastric sau de arsurile la stomac.

Curcuma te va feri de crizele de indigestie si, chiar mai mult, iti va pune bila la treaba in mod natural. Ba chiar mai mult, datorita consumului regulat de curcuma vei scapa de kilogramele in exces si te vei bucura apoi de un metabolism perfect functional.

De asemenea curcuma este foarte buna si pentru un ficat sanatos. Acest ingredient a dovedit ca este foarte eficient in cazul luptei contra bolii ficatului gras. In plus, ficatul trebuie sa faca fata mai multor situatii ca sa protejeze organismul de factorii externi, cum ar fi de exemplu poluarea.

Adauga un comentariu