Magazin

I se spunea „tabla de darts”. Vezi cum arata acum chipul distrus de acnee al tinerei – FOTO

Publicat: 15 ian. 2012
1

Adolescenţa este una din cele mai frumoase perioade din viaţă. Liberi, fără griji, preocupaţi numai de şcoală şi prima dragoste, tinerii trec prin marea transformare, în urma căreia vor deveni oameni responsabili.

Însă nu pentru toţi vârsta pubertăţii este ceva de vis. Unii trec prin nişte schimbări fizice nu tocmai plăcute. Coşurile sunt principala – şi cea mai vizibilă –  problemă pe care tinerii o urăsc.

Este cazul şi tinerei Harriet Page, de 18 ani, care suferea de o formă acută de acnee. Pe faţa ei erau atât de multe coşuri purulente, încât colegii au poreclit-o „tablă de darts”.

Pentru că nimic nu părea să îşi facă efectul, tânăra din New Hampshire a apelat la sfatul unui dermatolog, care i-a prescris un medicament foarte puternic, Roaccutane, iar în urma a patru luni de tratament, fata a putut ieşi din casă fără machiaj.

Acum, tenul ei este atât de curat, încât se gândeşte chiar să participe la concursul de miss organizat de oraşul său, pentru că toţi apropiaţii i-au dat mari şanse de câştig.

Adauga un comentariu