Actualitate

Ia pastila SRS!

Publicat: 02 dec. 2020
Sorin Rosca Stanescu
Sorin Rosca Stanescu

A fost privatizată și Ziua Națională. Și confiscată. Klaus Iohannis s-a proțăpit și a predicat sub Arcul de Triumf. Până la el, nimeni nu a îndrăznit. Nici regii și nici măcar dictatorii României. A fost o petrecere de familie. Cu partenerii săi politici. Cu reprezentanții instituțiilor de forță și ai corpului diplomatic. Presa a fost ținută la mare distanță. Dar mai ales cetățenii. Ei, cu mic cu mare, au fost vitregiți de sărbătoarea națională. Ca nu care cumva să huiduie. Sub pretextul pandemiei, tehnica de luptă și unitățile de elită nu au mai defilat. Iar aeronavele militare, pentru a nu se contamina cu coronavirus, nu au mai evoluat pe cer. Epilogul s-a consumat la Cotroceni. O agapă cu 200 de prieteni ai președintelui. Nu cu 20, cum prevede legea. De la Cotroceni, Klaus Iohannis a plecat acasă, cu ziua națională în buzunar.

Comentarii
  • O porcărie care oglindește nerușinarea liberala!! VOTAȚI ca oile manipulate de ciini și va veți trezi în dictatura Klaus-penelistu’! Probabil ca asa se va intimpla, pentru ca imnul striga de la 1848, „deșteaptă-te romane” și degeaba!!

  • Eu cred ca mediocrii si slugoii Basescu-Petrov si Iohanis,au tinut in loc Romania aproape 20 de ani,nu au respectat Constitutia si au facut praf partidele si justitia,cei incomozi fiind dati deoparte.Ei s-au dat atotstiutori,cand de fapt sunt niste nulitati,au dorit sa conduca,dar au realizat o catastrofa.

Adauga un comentariu