Bursa Barfelor

Iaca așa vorbește Cămiluța Gavril despre Arăgăzel și despre Cioclacul! Era de așteptat…

Publicat: 26 oct. 2020

Iaca așa, babetele bârfitoare încep săptămâna prin a vă spune câteva vorbe de prin lumea puliticii. Babetele au auzit cu urechiușele lor cum Cămiluța Gavril s-a apucat de făcut comentarii urâte la adresa șăfului pedeseului și la adresa lui Arăgăzel Pompa. Ea a spus despre Arăgăzel că este un președinte slab și umil, iar despre Cioclacul spune că e un președinte de partid la nivel național duplicitar și derizoriu, cu agenda neclară și misiune stranie, fără onoare, fără niciun respect pentru valoare, muncă pulitică și inteligență.

Deh, babetele stau și se întreabă acum de ce mai comentează Cămiluța! Totul era cât se poate de previzibil. Marea doamnă (știți de ce îi spunem așa!) nu a vrut să înțeleagă niciodată că este doar un pion, unul care este eliminat de pe tablă imediat ce se ating câteva interese. Nah, cam asta este treaba! Cămiluța, unde te mai lipești acum?! Va fi interesant de văzut! Până acum câteva zile era totul roz, acum nah… aia e! C-așa-i în tenis!

Comentarii
  • Ce urit vorbiti…este o doamna grasuta, un MILF in adevaratul sens al cuvantului!!! Pentru cine poate si vrea, ar trebui sa o sara decat sa o inconjiare, asa de multă-i!!!

  • Camelia Gavrila (Lupu) in tinerete cand o lua in falci este grasa ca o vaca gestanta!!! La ea totul e mare, si gaura curului unde s-au slobozit politicienii de la Capitala…cati km de sula un intrat in funduletul ei….nici ea nu mai stie

  • Cameluța Gavrilă a scris o compunere penibilă plină de lamentație și durere despre cum a fost lăsată fără ciolan de Maricel Ciolacu. Și ca penibilitatea să fie una ce tinde spre infinit, Cameluța se vrea în acest text o eroină dintr-o tragedie antică sacrificată pe altarul Binelui și a Dreptății. Noroc cu cei de la Bună Ziua Iași, care sâmbătă au publicat un genial pamflet în care îi recomandă Cameluței o navetă la Gheboaia pentru, citez din memorie, a mai da jos șuncile. Aici au perfectă dreptate, căci merge vorba că lifturile din Casa Poporului au avut teribil de suferit din cauza Cameluței în ultimii 4 ani.

Adauga un comentariu