Bursa Barfelor

Iaca se laudă că dă șpăgi peste tot ca să nu pățească nimic. Așa să fie oare?

Publicat: 03 dec. 2020

La final de rubricuță, babele vă mai zic două vorbe despre un nene pe nume Floricel Buhai, patronache pe la Hinterprans. Peste tot se laudă că are pile la miliție și prin alte părți și spune că lui n-are ce să-i facă vreodată cineva. Face evaziune fiscală și bani la negru gârlă, dar nimeni nu se apropie de el. Ce-i drept, umblau niște zvonuri conform cărora cotiza lunar pe la diferiți șăfuți de enstituții publice, dar babele nu știu ce să zică. Oricum, mai povestim despre el și în edițiunile viitoare. Până una-alta, babele mai trag cu urechea și mai aruncă un ochi peste ce face Floricel și mai vorbim… Era să uităm. Interesant ar fi de văzut și niște hârtii din alea care se depun pe la Finansuri. Sunt surprize mari de tot și acolo.

Comentarii
  • Florinache e creatorul marelui parlamentar Lica a lui Tomita. Vasilica a fost, este si va fi valetul lui FB. Executant indatorat prin excelenta. Nu intamplator e dat acest articolul inainte de alegeri. E ca la biliard. Dai cu manta ca sa lovesti bila neagra.

  • Vasile Toma e marioneta si sluga tuturor transportatorilor din Iasi. Florin Bocai e reprezentat de agariciul Sorin, chelbosul pulii mele de la Gara. Un frustrat si un debil. Numai ca Bocai se ascunde in spatele sotiei care e mare judecator la CA

  • Pe vremuri BoKi umbla cu Basil Tommy dupa el fix cum umbla popa cu dascalul dupa el de boboteaza. Te caca rasul de-i vedeai. Mai carau uneori un agarici cu ei pe post de gluga la geaca. Erau aciuati si primeniti de prin alte zone mai insorite la Iasi. Pe atunci aveau in casa si in portofel icoane cu Basescu si cu pede. Base era ministrul transporturilor si ei se gudurau ca-l au la mana. Cica le proteja afacerile pe filiera constanteana la schimb cu microbuze operate de YNT si mulse in interes personal de chior. Chestii complicate. Scuipau si injurau pedesereul actual pesede. Erau de dreapta si cand se pisau ca neamurile de manivela in autobaza. Acum ling stanga de zici ca au descoperit ciubucul in obor. Niste neaveniti cu aere sub pardesie pastrate in naftalina. Cam despre astia discutam. Pe astia ar trebui sa ii votam pe 6 decembrie.

Adauga un comentariu