Retete cu carne

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Publicat: 26 apr. 2011
2

Ingrediente:

– Ciolan
– Kaizer afumat
– Fasole
– Ceapa
– Ardei gras rosu
1 morcov
– Marar
– Foi de dafin
– Piper
– Pasta de tomate
– cimbru uscat

Mod de preparare:

Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul (puteti da morcovul prin razatoarea mica). Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, ardeiul si apoi afumatura. Puteti fierbe separat ciolanul si apoi sa-l adaugati cu tot cu zeama la fasole. Se adauga apa si se lasa la fiert. Punem si fasolea care a stat o noapte in apa rece (daca vreti fierbeti fasolea separat si schimbati apa de doua trei ori). Eu pun si un cartof sa fiarba odata cu fasolea pentru ca ajuta la problema cu gazele. Spre sfarsitul fierberii se adauga foi de dafin, piper si bullion. Se baga putin la cuptor si se presara marar tocat.




Adauga un comentariu