Actualitate

Iancu Sterp l-a spulberat pe Ovidiu Neveu. Ce a declarat fratele lui Culiță Sterp după victorie

Publicat: 12 mai 2022
Iancu Sterp spulberat Ovidiu Neveu
Iancu Sterp nu i-a dat nicio șansă lui Ovidiu Neveu în cușca MMA

Iancu Sterp l-a spulberat pe oponentul său, Ovidiu Neveu, în lupta care a avut loc marți noapte la gala MMA a celebrităților. După cum declarase și înainte de luptă, fratele lui Culiță Sterp era sigur de victorie, așa că nu și-a făcut nicio grijă. Mai mult, mama Geta l-a rugat pe Iancu Sterp să nu-l bată prea rău pe Ovidiu Neveu, însă fiul său i-a spus că nu-i poate respecta această promisiune.

Marți, 10 mai, a avut loc mult așteptata gală MMA RXF superstar. Din cele șapte meciuri programate s-au disputat doar șase, lupta dintre Feraru și Cocolino fiind anulată. Astfel, au intrat în cușcă fetele Pal – Hingu, Denisa Despa – Renata, respectiv Kamara – Iulian Pitea, Allin – Alin Buscu, Giani – Andi, Iancu – Ovi Neveu. Evident, cel mai așteptat meci a fost cel dintre Iancu Sterp și Ovidiu Neveu, care a beneficiat din plin de un spumos război al declarațiilor.

Iancu Sterp l-a spulberat pe Ovidiu Neveu

Iancu Sterp a câștigat fără probleme meciul cu Ovidiu Neveu, la gala MMA a celebrităților, iar fratele lui Culiță Sterp a spus primele cuvinte după victorie. Tânărul a acceptat provocarea lansată de tik-toker și s-au luptat marți seară în cușca MMA. Fostul concurent de la Survivor 2020 este fericit după ce l-a învins pe adversarul său.

Iancu Sterp l-a pus la podea pe Neveu și l-a strangulat de la spate, astfel că acesta a cedat. Fratele lui Culiță Sterp a ieșit învingător din cușcă și a spus câteva cuvinte despre meciul cu Ovidiu Neveu.

„Vă iubesc pe toți, și pe cei care m-ați susținut, și pe cei care mi-ați dat hate, cu toții am avut de câștigat. Vreau să spun că nu v-am dezamăgit de data asta, așa că rămâneți cu mine, că noi suntem cei mai buni”, a spus Iancu după meci.

Întrebat dacă va mai accepta o nouă provocare pe viitor, Iancu a spus că o să accepte orice provocare până moare. Culiță Sterp și iubita lui, Daniela Iliescu, au fost alături de Iancu. Interpretul de muzică de petrecere a făcut și el câteva declarații după victoria fratelui său. Acesta era sigur că meciul va fi câștigat de Iancu.

De asemenea, și Jador a fost prezent la meciul lui Iancu, pe care l-a felicitat după victorie. Cântărețul s-a bucurat foarte tare, lucru observat și de fani în comentarii. Sora lui Iancu, Ileana, nu a venit la meci pentru că nu și-a dorit să-l vadă în asemenea ipostaze. Aceasta a preferat să-l susțină de la distanță.

Iancu Sterp, la un pas de bătaie cu Ovidiu Neveu înainte de meci

Iancu Sterp a fost la un pas să se ia la bătaie cu adversarul său înainte de meci. La conferința de presă care a avut loc înainte de meciul dintre cei doi, fratele lui Culiță l-a amenințat pe Ovidiu Neveu că îl va arunca din ring. Tik-tokerul l-a provocat pe Iancu la acest meci deoarece este popular în mediul online, după cum a spus acesta la conferință. Tânărul nu a avut emoții și a știut că victoria îi va aparține, mai ales că s-a pregătit intens în ultimele luni.

„Clar, m-a provocat că sunt popular. El știe clar că nu are nimic de pierdut, dar oricum o să îl bat rău. După ce îl fac KO, o să îl iau de picior și o să îl arunc peste cușcă. Promit! Ca să vadă cât este de slab Iancu Sterp. Să fie pregătiți oamenii din staff-ul lui să îl prindă, să nu își rupă ceva coaste”, i-a spus Iancu lui Ovidiu Neveu.

Mama Geta i-a spus fiului său să nu-l bată pe adversar până îl va umple de sânge, iar acesta a informat-o că nu-i va respecta dorința. Iancu Sterp l-a îndemnat pe Neveu să-și facă programare la spital, pentru că îl va bate „rău”.

„Mi-a spus mama: «Te rog să nu îl umpli de sânge», m-a rugat să nu îl bat așa rău. Mama are suflet bun. Dar nu am ce să fac, mi-a cerut-o prea mult, trebuie să îi dau. Dar fă-ți programare la spital, te voi bate rău”, a mai spus Iancu Sterp.
Comentarii
Adauga un comentariu