Sport

Ianis Hagi a debutat in nationala, dar e criticat pentru decizia de a reveni in Liga I

Publicat: 20 nov. 2018
1

Dupa o experienta nefericita la Fiorentina, Ianis Hagi a revenit la Viitorul, iar în urma cu doar câteva zile a debutat în echipa nationala, în victoria cu Lituania, scor 3-0, din Liga Natiunilor. Cu toate acestea, Dorin Goian crede ca fiul lui Gica Hagi a gresit când a ales sa se întoarca în Liga 1. Ar fi fost de preferat sa accepte o oferta din Serie B, unde ar fi putut sa faca progrese importante.

"Cred ca Ianis a facut o greseala. Cred ca ar fi fost mai bine pentru el sa mearga în serie B, sa fie singur, sa ia viata în piept cu bune si cu rele. Cred ca evolutiile lui ar fi fost mult mai bune. Cred ca evolutia era mai mare, daca ramânea în Italia si juca în Serie B. Daca va veni o oferta pentru el… E mai importanta oferta pentru Viitorul. El cu siguranta nu ar avea pretentii foarte mari. Eu, personal, nu as fi procedat la fel ca el", a declarat Goian.

"Sa stiti ca italienii sunt foarte suparati când stau pe banca. Italienii, la finalul sezonului, daca nu joaca, cer sa se duca în Serie B. Apoi revin dupa împrumut, joaca bine si prind transferuri bune", a mai precizat fostul international, care a evoluat în Serie A la Palermo.

Totusi, Goian este convins ca Ianis Hagi are potential pentru a ajunge la o echipa de top din Italia. Cu o singura conditie.
"Cred ca Ianis, daca ar evolua constant, ar putea prinde un transfer la una dintre primele echipe din Serie A", a spus Dorin Goian.

Adauga un comentariu