Sport

Ianis Hagi, criticat in presa din Spania. Ce au scris jurnalistii de la Marca

Publicat: 24 mart. 2019
1

Suedia România 2-1. Cosmin Contra (43 de ani) a mizat în partida de la Stockholm si pe Ianis Hagi (20 de ani), fotbalist despre care Gica Hagi a spus ca nu are cum sa lipseasca din echipa pentru acest prim duel din cadrul preliminariilor pentru Euro 2020.

Baiatul "Regelui" s-a miscat destul de bine, a dovedit ca are atitudine, dar nu a reusit sa iasa cu ceva în evidenta în cele 30 de minute în care a jucat.

Prestatia baiatului "Regelui" a fost analizata si de catre jurnalistii de la "Marca". Prestigiosul cotidian iberic a fost însa destul de dur cu "decarul" celor de la Viitorul.

"Jucatorii veniti de pe banca au adus un aport mic în jocul României. Ianis Hagi, fiul miticului jucator al Barcelonei si al lui Real Madrid, a fost inexistent!", au notat spaniolii. În schimb, l-au laudat pe Ciprian Tatarusanu, mai ales pentru cele trei interventii din repriza a doua. "Suedia a avut trei sanse clare de a închide meciul, dar nici Claesson, nici Berg si nici Isak nu au reusit sa se descurce în fata lui Tatarusanu, care a avut trei interventii foarte bune", au mai scris cei de la "Marca".

Adauga un comentariu