Sport

Ianis Hagi este o țintă a lui Lazio pe piața transferurilor, iar italienii sunt gata să dea bani mulți

Publicat: 27 mart. 2021
Ianis Hagi
Ianis Hagi este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 6 milioane de euro

Lazio vrea mai multă creativitate pentru echipă, iar directorul sportiv al echipei, Igli Tare, este un fan al lui Ianis Hagi. Românul a fost transferat definitiv de Rangers în vara trecută, după ce inițial fusese împrumutat de la Genk. 2,5 milioane de euro a plătit formația lui Steven Gerrard pentru fiul legendarului Gică Hagi. Dar acum, clubul din Serie A e gata să ofere de 3 ori mai mult: 10 milioane de euro pentru Ianis Hagi.

Ianis Hagi este un jucător versatil, care poate juca pe ambele flancuri

Românul are 9 assisturi și 6 goluri în campionat pentru formația de pe Ibrox, care a câștigat titlul în Scoția, în acest sezon. Impactul său în Europa League a fost însă impresionant, iar Lazio țintește o revenire în Europa în sezonul viitor, după ce acum a fost eliminată de Bayern Munchen din Champions League.

„Hagi este un jucător versatil, care poate juca pe ambele flancuri, în spatele vârfului și chiar ca și atacant. Lazio oferă 10 milioane de euro, pentru a o convinge pe Rangers să-l vândă pe jucătorul de 22 de ani. Ianis Hagi mai are experiență în Serie A, unde a mai evoluat pentru Fiorentina”, scriu jurnaliștii scoțieni.

Ce cotă are Ianis Hagi pe transfermarkt.com

Ianis Hagi este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 6 milioane de euro. Fotbalistul român are 7 goluri și 12 pase decisive în cele 38 de meciuri disputate în tricoul celor de la Rangers, în acest sezon.
Ianis Hagi a fost cumpărat în vara trecută de Rangers de la Genk, pentru 3,5 milioane de euro, după ce inițial fusese doar împrumutat pe „Ibrox”.

Adauga un comentariu