Sport

Ianis Hagi, pe lista de transferuri a unei forțe din Spania! Anunțul tare făcut de iberici

Publicat: 24 feb. 2021
Ianis Hagi pe terenl de fotbal
Ianis Hagi, lăudat în Scoția. Glasgow Rangers va merge în preliminariile Champions League

Ianis Hagi (22 de ani) are tot mai multe evoluții spectaculoase în Scoția, așa cum s-a întâmplat și la meciul câștigat de Rangers cu Dundee United (scor 4-1), când românul a reușit să marcheze.
Fiul ”Regelui” a început deja să atragă atenția cluburilor din marile ligi ale Europei, iar spaniolii de la fichajes.net scriu că ”în anii următori se va vorbi despre el”. Potrivit sursei citate, Ianis este deja urmărit de Sevilla, multiplă câștigătoare a Europa League și una dintre forțele tradiționale ale fotbalului spaniol.

”Chiar dacă încă nu a ajuns încă într-un campionat de înalt nivel din Europa, fiul istoricului Gheorghe Hagi face o treabă excelentă în Scoția, la Rangers. Așa a trezit interesul unor echipe puternice, precum Sevilla. Românul crește cu pași gigantici sub comanda lui Steven Gerrard”, scriu jurnaliștii iberici.

Alături de internaționalul român, în topul jucătorilor cu tați celebri se regăsesc nume precum Marcus Thuram, Timothy Weah, Giovanni Reyna și Daniel Maldini.
3 este locul ocupat de Sevilla în La Liga, cu 48 de puncte. Andaluzii sunt la șapte lungimi în spatele liderului Atletico

Ianis Hagi, lăudat în Scoția. Glasgow Rangers va merge în preliminariile Champions League

Hagi Jr. are o stagiune foarte bună în Scoția, unde a marcat șase goluri și a oferit 11 pase decisive pentru Rangers, în toate competițiile.
Mai mult, formația sa este neînvinsă și, după victoria din ultima etapă, și-a asigurat prezența în preliminariile UEFA Champions League. Trupa din Glasgow e sigură că va termina pe unul dintre primele două locuri în campionat.
După golul cu Dundee United, Ianis a fost lăudat de presa scoțiană și de fanii lui Rangers, care l-au numit ”dinamită” pentru vivacitatea de care dă dovadă în partea dreaptă a liniei ofensive.

6 milioane de euro e cota lui Ianis Hagi
3,5 milioane de euro i-a plătit Rangers lui Genk pentru fiul ”Regelui”

Adauga un comentariu