Sport

Ianis Hagi s-a despărțit de Genk. Suma încasată de belgieni și ce club sparge pușculița pentru transfer

Publicat: 21 mai 2020

Ianis Hagi, împrumutat în prezent de Genk la Rangers FC, nu intră în planurile de viitor ale grupării belgiene. „Genk nu ia în calcul revenirea lui Ianis Hagi”, titrează belgienii de la walfoot.be, care notează că „fiul lui Gheorghe Hagi a fost împrumutat la Rangers în iarna acestui an și este de așteptat să rămână acolo”.

„Ianis a eșuat să se impună la Genk. Mijlocașul ofensiv de 21 de ani a fost împrumutat la Rangers în iarnă, acolo unde a strălucit. Clubul scoțian antrenat de Steven Gerrard vrea să îl păstreze pe român și este gata să spargă pușculița”, adaugă presa belgiană.

4,5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt.de.
5 milioane de euro plătește Rangers pentru transferul lui Ianis Hagi
12 meciuri, trei goluri și două assist-uri. Acestea sunt cifrele lui Ianis Hagi în tricoul lui Rangers, clubul la care este împrumutat până pe 30 iunie, dar care îl va transfera definitiv.

Ianis Hagi, transfer de cinci milioane de euro

Conform ziariștilor belgieni, Rangers și Genk încă mai negociază anumiți termeni contractuali, însă este de așteptat ca gruparea scoțiană să achite cele cinci milioane de euro pentru transferul definitiv al internaționalului român.
În vârstă de 21 de ani, Ianis Hagi pare să-și fi regăsit liniștea în campionatul Scoției, acolo unde a impresionat în cele câteva apariții avute până când competiția a fost întreruptă de pandemia de coronavirus și, ulterior, încheiată definitiv.
Rangers continuă însă în Europa League, acolo unde se află în optimile competiției grație unei evoluții stelare a lui Ianis Hagi, în dubla cu Braga, din șaisprezecimile de finală. În prima manșă din optimi, însă, Rangers a pierdut acasă, scor 1-3, în fața lui Bayer Leverkusen, returul fiind amânat din cauza pandemiei.

Final de sezon pentru Ianis Hagi. Sezonul fotbalistic în Scoția a fost oprit definitiv, Celtic a fost declarată campioană

Sezonul fotbalistic în Scoția a fost oprit definitiv, iar Celtic Glasgow a fost declarată campioană, acesta fiind titlul consecutiv cu numărul nouă și cel cu numărul 51 din istorie.
Decizia de oprire a sezonului, întrerupt la 13 martie din cauza pandemiei de coronavirus, a fost luată luni de cluburile care formează liga profesionistă din Scoția.
Pe locul al doilea a terminat Glasgow Rangers, echipa la care evoluează Ianis Hagi.
Clasamentul final a fost întocmit pe baza mediei punctelor obținute pe meci. Celtic, cu 30 de partide jucate, a acumulat 80 de puncte, în timp ce Rangers (29), doar 67.
Heart of Midlothian, ultima clasată, a retrogradat în liga a doua.
Scoția este al patrulea campionat oprit definitiv din cauza pandemiei de coronavirus, după cele din Olanda, Franța și Belgia.
Adauga un comentariu