Sport

Ianis Hagi va da piept cu iubirea tatălui său! Ce spune mijlocașul lui Rangers despre meciul cu Galatasaray!

Publicat: 26 sept. 2020
Ianis Hagi speră ca echipa lui să treacă de Galatasaray Istanbul
Ianis Hagi

Rangers s-a calificat în play-off-ul Europa League, după ce a trecut de olandezii de la Willem II, scor 4-0.
În meciul decisiv pentru calificarea în grupe, Ianis Hagi și colegii săi se vor duela cu Galatasaray, partida urmând să se dispute în manșă unică, joi, 1 octombrie, pe Ibrox Park.

Ianis Hagi, despre meciul Rangers – Galatasaray: „Nu mă voi gândi dacă va fi emoționant sau nu!”

Mijlocașul lui Rangers a vorbit despre posibilul duel cu Galatasaray chiar înaintea meciului din Olanda, dar spune că jocul cu formația la care a scris istorie tatăl său nu va fi neapărat special pentru el, obiectivul fiind acela de a se califica în grupe.

„Dacă ne vom întâlni în grupe, nu cred că mă voi gândi dacă meciul cu Galatasaray va fi emoționant sau nu. Trebuie să câștigăm acest meci, iar, apoi, să ne concentrăm pe meciul de campionat. Fiind un tânăr jucător, care își dorește să joace la cel mai înalt nivel, obiectivul meu este de a o ajuta pe Rangers să ajungă în grupe. Meciurile europene sunt minunate, am avut parte de ele și în sezonul trecut și vreau să repet experiența”, a spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi, nota 6, după victoria lui Rangers cu Willem II

Rangers, formația lui Ianis Hagi, s-a calificat în play-off-ul Europa League, după ce a câștigat clar pe terenul olandezilor de la Willem II, scor 4-0. Mijlocașul român a primit nota 6 din partea jurnaliștilor scoțieni de la Glasgow Live, care au făcut și o scurtă caracterizare a jocului acestuia.

„A început lent, dar a crescut în joc. S-a conectat bine cu Ryan Kent în partea secundă și a părut că profită de spațiul care i-a fost oferit. Păcat de ratarea din finalul jocului, când putea înscrie golul 5 al lui Rangers”, au notat scoțienii.

În schimb, cel mai bun jucător al lui Rangers a fost Ryan Kent, notat cu 9: „Cel mai bun jucător de pe teren, la mare distanță de restul. A fost la un alt nivel. Implicat în primele 3 goluri – a obținut penalty-ul la primul, l-a înscris pe al doilea și l-a realizat pe al treilea.” Pentru un loc în grupele Europa League, Rangers se va lupta cu Galatasaray.

Adauga un comentariu