BZI LIVE

LIVE VIDEO – IașiChefs: cunoaște cei mai buni bucătari profesioniști din Iași. Chef Elena Pădurariu și chef Adrian Șipoteanu, alături de fotograful Paul Pădurariu, prezintă proiectul inedit la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 26 ian. 2021

Miercuri, 27 ianuarie 2021, de la ora 13:00, în cadrul emisiunii BZI LIVE se va discuta despre arta culinară și cea fotografică. Invitați în studio vor fi doi chefi apreciați, Elena Pădurariu și Adrian Șipoteanu, împreună cu fotograful profesionist, Paul Pădurariu. Invitații vor discuta despre lansarea proiectului IașiChefs, proiectul foto-culinar în care sunt implicați, sub egida Asociației Cultural Euro Est Alternativ, prin care bucătarii profesioniști din Iași sunt aduși în atenția publicului.

În emisiunea moderată de Roxana Caraiman veți afla cum pot fi reinterpretate rețetele culinare tradiționale românești într-o manieră exclusivistă, cu un plating mai sofisticat. De asemenea, cei doi chefi vor explica termenul fine dining și așteptările pe care ar trebui să le aibă o persoană care își dorește o astfel de experiență culinară.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu