Titlurile zilei

Iașul a ajuns, peste noapte, ringul de box al arabilor de la Medicină! După ce s-a îmbătat, un arab, viitor doctor, a decis să dea foc la 35.000 de euro! Mascații de la SAS l-au vizitat acasă!

Publicat: 22 sept. 2020
Mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) au intrat peste arabul piroman și l-au reținut pentru 24 de ore
Mai mulți arabi, studenți la medicină s-au luat la ceartă în weekend, iar unul dintre ei din răzbunare a dat foc la mașinile celor cu care s-a certat

Iașul a ajuns, peste noapte, ringul de box a arabilor de la Medicină. Un individ, student la UMF și viitor medic, a decis să se răzbune, după ce s-a certat cu prietenii săi. A pus foc la două autoturisme, iar în cele din urmă a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași

Un arab, student la Facultatea de Medicină de la UMF Iași, a făcut scandal în weekend și a petrecut o noapte în arest, după ce a dat foc unor mașini. Totul s-a întâmplat în noaptea de 18 spre 19 septembrie. Mahdi M. are 24 de ani, iar în noaptea respectivă ar fi petrecut alături de câțiva prieteni de aceeași etnie. La un moment dat, între ei ar fi început o ceartă. Ulterior, lucrurile au degenerat, iar arabul a pus foc la două autoturisme. Acestea aparțineau celor cu care acesta s-a certat. Focul s-a extins imediat, iar, în total, patru mașini au fost afectate de incendiu. Surse din cadrul anchetei au precizat că paguba se apropie de 40.000 de euro. Oamenii legii au intrat pe fir și au deschis o anchetă. Ulterior au efectuat percheziții domiciliare.

Polițiștii ieșeni au efectuat două percheziții domiciliare, în cadrul dosarului întocmit pentru distrugere

Polițiștii ieșeni au efectuat două percheziții domiciliare, într-un dosar penal de distrugere în formă continuată, iar arabul a fost reținut pentru 24 de ore.

„La data de 20 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale Iași, au desfășurat două percheziții domiciliare, pe raza municipiului Iași, în cadrul unui dosar penal de distrugere în formă continuată. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 18 spre 19 septembrie a.c., un tânăr de 24 de ani ar fi incendiat două autoturisme parcate pe raza municipiului Iași, aparținând unor cunoscuți ai acestuia, incendiile extinzându-se, ulterior, la alte două autoturisme. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 20 septembrie a.c., tânărul cercetat pentru distrugere în formă continuată, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Iași. La data de 21 septembrie acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Activitățile au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Judecătorii au decis să-l aresteze pe studentul arab pentru 30 de zile

Ieri, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale (SIC) l-au prezentat pe Mahdi M. în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au decis ca tânărul student să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta urmează să dea explicații în fața legii. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor. În momentul în care a izbucnit incendiul, pompierii ieșeni au intervenit cu promptitudine, în zona Agronomie. După câteva zeci de minute au reușit să stingă focul, însă pagubele înregistrat au fost însemnate. Acum, păgubiții trebuie să-și recupereze banii de la arabul piroman. Până își vor recupera banii, păgubuții vor fi nevoiți să aștepte ceva vreme. De la caz la caz, aceștia pot intra în posesia despăgubirilor chiar și după ani întregi.

Comentarii
  • Zamosteanu si fosta sa sotie Aura Pirvu cei care dezvolta Iasul si acorda locuri de munca pentru mii de oameni stau pe arest!!! Arabul asta nenorocit care a vrut sa omoare oameni cat va fi cazat pe arest la IPJ???

  • Bagamias pula in rasa mami lor de arabi si de nația lor de rapanosi. Au venit sa facă legea la noi în tara, ba proștilor luati su omorâți cabd fac scandal în rasa mami lor. La pușcărie.

  • Daca platesc dreptul la domnul comisar Gaiță de la biroul evidenta străini ei cred ca pot sa facă ce vor iar la umf profesoara Iancu microbul le i-a cate 2000de ieuro sa treaca un examen 😂cred ca trag si cox împreună cu cei de la DGA !

  • Ce legatura are Zamosteanu? Care nu este dezvoltator, este constructor! Ce asa mare dezvoltare vezi tu la Iasi, niste constructii haotice, prost gandite si destul de prost executate?

  • Crist ai dreptate, m am referit ca totusi a dat cateva locuri de munca….pe cand araboii astia isi fac de cap: 300 zile de arest apoi interdictie 49 ani in România!!!

  • Esti lipsit de ratiune, ce ai tu de impartit cu arabul respectiv!? A calcat stramb, oamenii din toate natiile fac greseli, ignoranta nu este romaneasca, arabeasca, chinezezeasca, crestina, musulmana, hindusa, e doar ignoranta.

  • Candva orasul asta era curat, era pur, iar jegurile astea nu faceau ce vor pe aici. Acum statul roman permite la toti booratii sa faca pe aici ce vor. Numai doctori nu sunt si nu ies astia. Se tin numai de droguri, coorve si golanii.Iar ca totul sa fie cu capac, coruptii ii favorizeaza sa treaca usor prin facultate.

Adauga un comentariu