Eveniment-Social

Iasul a fost lasat la coada. Nu se stie cand vom avea autostrada

Publicat: 24 iul. 2015
1

Ultima varianta a masterplanului general de transport al Romaniei, in care Iasul practic dispare de pe harta investitiilor, a atras nemultumirea parlamentarilor din judet. Alesii opozitiei au acuzat actuala guvernare PSD de faptul ca proiectul autostrazii Iasi – Targu Mures a fost lasat la coada investitiilor in ciuda solicitarilor venite din partea autoritatilor locale si nu numai. Practic, in varianta actuala autostrada a cazut o pozitie in ceea ce priveste importanta obiectivului. Nimeni nu stie cand ar putea demara lucrarile. Cel mai probabil dupa anul 2020.

Comisia Europeana a aprobat un masterplan care nu aduce nimic bun pentru noi, cei din Moldova. Mai grav este ca scenariul prezentat drept pesimist si care implica doar finalizarea autostrazilor care deja sunt in lucru, pare a fi scenariul cel mai apropiat de realitate. Cel mai probabil, PSD se va ascunde in spatele eternului motiv al lipsei de fonduri, iar Iasul va ramane si fara Ungheni – Iasi – Targu Neamt. Cert este ca PSD prefera o regiune de nord-est slaba din punct de vedere economic. Principalul lor bazin de vot este mai usor manipulabil atunci cand salariile sunt cu precadere minime pe economie si atunci cand, cu cateva promisiuni, poti obtine inca patru ani de putere. Daca in 2012 Ministerul Finantelor ar fi avizat studiul de fezabilitate, sunt convins ca astazi am fi discutat de un proiect in lucru. PSD Iasi este, intr-un mod clar, dezinteresat de subiect. Gheorghe Nichita a taiat panglica de prea multe ori la acest proiect, iar ceilalti membri sunt prea prinsi in luptele interne pentru a constientiza faptul ca ceea ce sefii lor au promis cu surle si trambite, in fiecare campanie, nu este decat minciuna si demagogie. Manifestul pentru Iasi, semnat de USL, memoriul semnat la Primaria Iasi de catre 15 parlamentari, memoriul semnat la Piatra Neamt, au fost doar pure exercitii de imagine”, a spus deputatul PMP Petru Movila.

Comentarii
  • VOM AVEA AUTOSTRADA CIND MOLDOVA,MOLDOVENII NU VOR MAI FI PROSTI,CIND VOR REUSII SA SCAPE DE MENTALITATEA COMUNISTA ,CIND NU VA MAI ALEGE SA-I REPREZINTE TOTI SECURISTII,CORUPTII,MAFIOTII,CURVARII SI TIGANII DIN PSD.

  • CIND MOLDOVENII VOR STII SA ALEAGA OAMENI CINSTITI ,GOSPODARI NU TOTI TIGANII OLTENI CARE NU-I INTERESEAZA MOLDOVA. V-A MINTIT PONTA DE 24 IANUARIE SA SCAPE EL DE HUIDUIELE.SI APOI TOTI MOSNEGII SI BASBELE ASTEA CRETINE CE LE TREBUIE LOR AUTOSTRADA,CA ACUSI CRAPA,VOR FASOLE CU CIRNATI,CA DOAR TOT DIN BANII LOR SUNT NU LE DA NICI PONTA DIN NICHITA DIN BUZUNARUL LOR. DIN BUZUNARUL LOR ISI FAC VILE,DOMENII, ISI DUC AMANTELE IN LOCURI EXOTICE,CE STIU BABELE ASTEA CRETINE SI SECURISTII DE MOSNEGI

    • Mai dinule, esti un MARE CRETIN, pacat ca te-ai nascut Cand vei ajunge batran, daca vei ajunge, sa de Dumnezeu ca cineva sa ti se adreseze asa cum o faci tu ca un bezmetic si prost crescut

    • Mai dinule, esti un MARE CRETIN, pacat ca te-ai nascut Cand vei ajunge batran, daca vei ajunge, sa de Dumnezeu ca cineva sa ti se adreseze asa cum o faci tu ca un bezmetic si prost crescut

  • Moldova va fi mereu in saracie atata timp cat TIGANII si CORUPTII de la BUCALE vor baga mana in sac si va da fiecarei regiuni cat poftesc domniile lor. Avem nevoie de autonomie regionala si noi , sa ne gospodarim singuri banii bagati in taxe si impozite.Am ajuns un judet ce supravetuieste la limita saracie datorita acelor scarbe de la BUCALE ce au ajuns sa faca ce vor cu banii iar ne noi lasandu-ne sa roadem coaja de copac.

  • DINULE PACAT CA NU A AVUT MAMICA TA 25 DE LEI CA ATIT COSTA UN AVORT ,IAR ACUM NU MAI VORBEAI IN FELUL ACESTA DE PARINTII SI BUNICII TAI .pacat ,mare pacat!!! nu este numai psd -ul de vina , toti sunt la fel de vinovati si in primul rind parlamentarii de iasi si de moldova care au tras fiecare pentru punga lui. nici unul dar nici unul sa nu mai candideze in 2016 si atunci poate dar nu sigur se va face ceva . spun ca nu sigur pentru ca vor candida fiul si nepotul acestor hoti batrini care la rindullor vor face ce au invatat de la parinti . asa ca a ramas in picioare varianta nastase : v-am deschis granitele mergeti slugi in europa ca noi oricum vindem tot , furam tot .

  • dragi ieseni, astia isi bat joc de noi asa ca hai sa ne batem si noi joc de ei prin neplata taxelor si a impozitelor, uite asa, goliti va toti conturile stati cu banii in casa si nu platiti nici o taxa si nici un impozit…..in caz ca va blocheaza conturile sa nu aiba ce lua

  • Sanctiunea cetatenilor fata de politicieni este anularea buletinelor de vot(stampilam toate pozitiile)sa vedem ce vor face atunci?

Adauga un comentariu