Eveniment-Social

Iasul a mai pierdut un mare medic! Spitalul de Boli Infectioase este in doliu

Publicat: 21 nov. 2018
1

Lumea medicala din Iasi a pierdut un nou nume important. Dr. Lucia Grigore, medic infectionist in cadrul Spitalului de Boli Infectioase "Sf. Parascheva" din Iasi a decedat ieri, din cauza unor probleme de sanatate cu care se confrunta de mai multa vreme.

Din informatiile care au aparut pana in prezent, se pare ca dr. Lucia Grigore a suferit o hemoragie digestiva in noaptea de marti spre miercuri, ca urmare a unei decompensari a bolii de care suferea, in acel moment aflandu-se chiar la Spitalul de Boli Infectioase, unde a activat foarte multi ani si a tratat mii de pacienti. Dr. Lucia Grigore s-a stins din viata la varsta de 65 de ani si a lasat in urma foarte multe regrete in randul colegilor, a pacientilor si a celor care i-au fost aproape pe parcursul vietii.

Citeste si: Medicii incearca sa rezolve problema donarii de sange. Se organizeaza numeroase campanii

"Nu putem sa spunem decat ca aceasta veste ne-a intristat foarte mult. Pentru noi a fost o foarte buna colega si o profesionista desavarsita. A fost o persoana foarte deosebita si pentru toti a fost o pierdere brutala", precizeaza prof. dr. Carmen Dorobat, manager al Spitalului de Boli Infectioase "Sf. Parascheva" din Iasi.

Comentarii
  • Sincere condoleante familiei.A fost doctorita mea de suflet care mi a salvat viata. Daca nu as fi avut norocul sa o intalnesc, nu as fi fost in viata acum. Sa dea Dumnezeu sa ajunga printre ingeri pentru ca a facut mult, mult bine.

Adauga un comentariu