Eveniment-Social

Iasul ar putea avea un campus modern destinat elevilor si liceenilor – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 12 nov. 2014

@ In viitor, Iasul ar putea beneficia de un modern campus scolar dedicat tinerilor care studiaza in domeniul artelor @ Anuntul a fost facut de sefa ISJ, in prezenta autoritatilor locale

Prof. dr. Camelia Gavrila, sefa Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi, alaturi de primarul Gheorghe Nichita, a inspectat lucrarile in infrastructura a doua importante unitati de invatamant din municipiu. Este vorba despre Colegiul National de Arta Octav Bancila, unde au fost alocate trei miliarde de lei vechi pentru modernizarea Corpului de arta plastica. Aici, pe viitor, se intentioneaza si reabilitarea acoperisului si fatadei, dar si modernizarea caminului unde sunt cazati copiii, dar si al cantinei.

Click aici pentru a vedea imagini foto, video.

„Vrem realizarea unui modern campus scolar de arte, in viitor. Pe de alta parte, si la Liceul Dimitrie Cantemir, dupa ce a fost inaugurat momentul de reabilitare a salii de sport, pe viitor se doreste si reabilitarea intregului corp de cladire al unitatii de invatamant. De la sensibilitate si arta la educatie stiintifica sau umanista, la miscare si sanatate prin sport, momentele festive sunt forme de manifestare ale scolii iesene, dar si etape importante pe care dorim sa le evidentiem si sa le pastram in memoria afectiva a devenirii noastre spirituale. Finalizarea acestor etape din reabilitarile scolilor ilustreaza receptivitatea fata de problematica complexa a invatamantului iesean si confirma parteneriatul eficient si de durata cu Inspectoratul Scolar Judetean. In acelasi timp intentionam sa stabilim si alte proiecte de reabilitare si modernizare pentru scolile iesene”, a transmis Gavrila.

Citeste si: Investitii la doua scoli, receptionate ieri de sefa ISJ si de primar – FOTO, VIDEOloading...

Adauga un comentariu