Local

Iaşul dă ora exactă în Moldova! Liderii României prezenţi alături de autorităţile locale

Publicat: 24 ian. 2020

Ne-am obişnuit ca Iaşul să dea ora exactă în Moldova! Oraşul este motorul de dezvoltare economică din întreaga regiune. Astăzi, ieşenii s-au bucurat de prezenţa unor oameni aflaţi la vârful ţării. De la preşedintele Klaus Iohannis, până la premierul Ludovic Orban, toţi au participat la evenimentul organizat de Mihai Chirica şi Primăria Municipiului Iaşi.

Evenimentul a fost unul extrem de bine organizat, iar ieşenii s-au adunat într-un număr foarte mare. Toţi cei care au venit în Piaţa Unirii s-au bucurat de o horă autentică românească, de paharele cu ceai, şi vin fiert, dar şi de celebrele plăcinte moldovenești.

Alături de Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Mihai Chirica, la eveniment a participat și Ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman.loading...

Comentarii
  • Buna Ziua! ma intreaba si pe mine un priete, Bobitza il chiama, Cat a costat astazi toata deplasarea politicienilor de la Bucuresti, cu paza cu tot, cu avion, cu combustibil si alte cheltuieli?! Bunica lui Bobitza e nebuna si a spus ca din suma totala care a fost cheltuita astazi cu deplasare , cu tot cu tot, cu benzina, gaz, gazolina, carbunii de la locomotiva si multe altele, ar fi putut fi renovat cap – coada un spital! Eu i-am spus lu Bobitza, e nebuna baba!

Adauga un comentariu