Local

Iasul este mandru de vinurile produse de compania Cotnari

Publicat: 26 mai 2015
1

Vinul produs de compania Cotnari devine cu fiecare an care trece un adevarat simbol local. La un concurs celebru de vinuri de peste hotare, compania a fost medaliata pentru doua soiuri de vin apreciate de o multime de oameni. Vinul pur romanesc a fost preferat de catre jurati si a fost premiat. Concours Mondial de Bruxelles s-a incheiat cu motive de mandrie pentru compania Cotnari, unde vinul Grasa de Cotnari 1984 a fost premiat cu medalia de aur, iar Tamaioasa Romaneasca 2014 a primit medalia de argint. „Medaliile obtinute ne aduc un nou motiv de  incantare, dar in acelasi timp nu pot decat sa ne stimuleze sa fim si mai competitivi”, se arata intr-un comunicat al companiei Cotnari.

Comentarii
  • Posarca garantata introdusa din Basarabia si Italia sub marca original inregistrata achizitionata la pret 1/leu/l si revin castigurii de 300%. hei ce pare aveti de asta sprintangiilor.
    Stropirea [zeama bordeleza se amesteca cu Randap verde paris alte Otravuri de care nimeni nu vorbeste nimic apoi bisulfit, zahar, alcool dublu rafinat etc. Produs Marca dr. Castel.

  • Speram ca intr-o zii sa crape rinzan in totii Hotii care sustin pe acest dr.castel, pe Gaza si Gainarul Local Public.

Adauga un comentariu