Eveniment-Social

Iasul gazduieste targul national „CAMEX ’99”

Publicat: 04 feb. 1999

•Sala Polivalenta Iasi gazduieste, incepand de astazi si pana duminica, a noua manifestare expozitionala, de interes national, organizata de firma AB Plus Iasi.

La cea de-a treia editie a Targului national de constructii, amenajari interioare si exterioare, sisteme de iluminare, sisteme termice si de conditionare a aerului – „CAMEX ‘ 99„, participa peste 100 de firme producatoare si importatoare, reprezentante si comercianti din intreaga tara. Targul national CAMEX ’99 este deschis publicului de joi pana sambata, intre orele 10.00 si 18.00, iar duminica, 7 februarie, intre orele 10.00 si 14.00.

La deschiderea oficiala a targului, care va avea loc astazi, la orele 10.30, au fost invitati participantii la targ, oficialitatile locale, publicul vizitator si mass-media. Organizatorii targului au inclus in program si un Parteneriat economic in domeniul constructiilor. Acesta se va derula la Hotelul „Orizont”, incepand cu ora 11.00 si va reuni oferte si cereri in scopul, declarat de organizatori, a „realizarii unor punti concrete de colaborare si afaceri pentru anul in curs”.loading...

Adauga un comentariu