Local

Iasul in flacari, de Paste

Publicat: 14 apr. 2015
In perioada 10 – 13 aprilie, pompierii au fost solicitati sa intervina in mai multe zone din judetul Iasi, pentru a stinge incendiile de vegetatie izbucnite in urma utilizarii focului deschis in spatii deschise. In data de 10 aprilie, la ora 19:35, Detasamentul 2 de Pompieri Iasi a intervenit in municipiul Iasi, bulevardul Virgil Sahleanu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un teren viran. Au ars aproximativ 400 m2 vegetatie uscata si 30 de anvelope uzate apartinand unei societati comerciale. Cauza probabila a incendiului a fost fumatul in locuri nepermise sau neamenajate corespunzator. In data de 11 aprilie, la ora 12:57, Statia de Pompieri Targu Frumos a intervenit in orasul Targu Frumos, strada 22 Decembrie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un teren viran. Au ars aproximativ 300 m2 vegetatie uscata. Cauza probabila a incendiului a fost focul deschis in spatii deschise.
La ora 13:55, Detasamentul 2 de Pompieri Iasi, in colaborare cu SVSU Tomesti, a intervenit in satul Vladiceni, comuna Tomesti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un teren viran. Au ars aproximativ 6 hectare vegetatie uscata. Cauza probabila a incendiului a fost focul deschis in spatii deschise. In data de 12 aprilie, la ora 18:59, Statia de Pompieri Targu Frumos a intervenit in satul Costesti, comuna Costesti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un teren viran. Au ars aproximativ 1.5 hectare vegetatie uscata. Cauza probabila a incendiului a fost focul deschis in spatii deschise. La ora 22:31, Detasamentul 2 de Pompieri Iasi, in colaborare cu SVSU Barnova, a intervenit in satul Visani, comuna Barnova, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un teren viran. Au ars aproximativ 4 hectare vegetatie uscata. Cauza probabila a incendiului a fost focul deschis in spatii deschise.
In data de 13 aprilie, la ora 1:00, Detasamentul 2 de Pompieri Iasi, in colaborare cu SVSU Barnova, a intervenit in satul Visani, comuna Barnova, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un teren viran. Au ars aproximativ 4 hectare vegetatie uscata. Cauza probabila a incendiului a fost focul deschis in spatii deschise. La ora 13:07, Statia de Pompieri Targu Frumos a intervenit in satul Boureni, comuna Bals, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un teren viran. Au ars aproximativ 400 m2 vegetatie uscata. Cauza probabila a incendiului a fost focul deschis in spatii deschise. La ora 14:45, Detasamentul 2 de Pompieri Iasi, in cooperare cu SVSU Tutora, a intervenit in satul Opriseni, comuna Tutora, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un teren viran. Au ars aproximativ 5000 m2 vegetatie uscata. Cauza probabila a incendiului a fost focul deschis in spatii deschise. La ora 19:43, Punctul de lucru Hirlau a intervenit in satul Buhalnita, comuna Ceplenita, pentru stingerea unui incendiu izbucnit in gradina lui Constantin S. A ars aproximativ o tona deseuri. Cauza probabila a incendiului a fost jocul copiilor cu focul. La ora 20:11, Sectia de Pompieri Pascani a intervenit in municipiul Pascani, pentru stingere unui incendiu izbucnit pe un teren viran la marginea DJ208. A ars vegetatia uscata de pe o suprafata de aproximativ un hectar. Cauza probabila a incendiului a fost focul deschis in spatii deschise. La ora 21:18, Punctul de lucru Hirlau a intervenit in satul Deleni, comuna Deleni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un teren viran. A ars vegetatia uscata de pe o suprafata de aproximativ 3000 m2. Cauza probabila a incendiului a fost focul deschis in spatii deschise.


loading...

Adauga un comentariu