Eveniment-Social

Iasul ramane din aceasta dupa-amiaza fara apa calda! Primarul nu are nici o solutie!

Publicat: 06 sept. 2011
1
Incepand cu ora 16.00, cele 54 de mii de apartamente din municipiul Iasi bransate la sistemul centralizat de termoficare vor ramane fara apa calda. Asta dupa ce CET Iasi a ramas, din nou, de ieri dupa-amiaza, fara gaze naturale.
Primarul Gheorghe Nichita a anuntat, in urma cu putin timp, ca nu are nici o solutie pentru deblocarea situatiei. Asta pentru ca Romgaz solicita 6 milioane de lei, iar E.ON Gaz – 1,4 milioane lei. Situatia este critica in conditiile in care subventia de la Guvern nu acopera suma ceruta de cei doi furnizori.
Comentarii
  • Cum??? cel mai descurcat=ret primar din tara lasa iesenii fara apa calda??? Nu pot sa cred!!! Acest incompetent sustinut cu pretul vietii de PSD si mai nou PNL nu gaseste solutii?? Nu pot sa cred!!!

  • Sa vina cu solutii bastanii de la Cet care au luat salarii gigantice. Ca le crapau cardurile prin portofele de umplute ce erau. Dupa atatea pierderi, vrem redresare peste noapte.

  • bagamias **** in rasa voastra de handicapati dupa ce ca omu plateste la cet knd vine acasa de la munca nare cu ce face un dush niste tampiti o tara de tampiti un oras condus de un om tampit

  • Ce solutii sa gaseasca acest securist mafiot sustinut de clica comunista a PSD ,a lui ILIESCU,NASTASE,GEOANA SI PONTA.BANI IA TREBUIT PE LA BUCURESTI CA PE VREMEA LUI GEOANA MAI MULT PE ACOLO AI CURGEA MUCII, VOIA SCAUN MAI SUS NESIMTIT SDE SECURIST.A FURAT BANII IESENILOR,EL CU ALTA SLEATA DE SECURISTI DE LA TERMO SERVICE CARE ARE BIROURILE SI NU AU PUTINE,MERGETI SA VEDETI CITE BIROURI PLINE LA CARE TREBUIE NOI CETATENII CARE PLATIM INTRETINEREA SA LE ASIGURAM SALARIILE, INSTITUTIE CE APARTINE PRIMARIEI CHIPURILE DE GOPODARIRE A BLOCURILOR,DE CE NU NE LASATI PE NOI SA NE GOSPODARIM NU VOI MAFIOTI DE-A LUI NICHITA,AVETI O DROSIE DE JURISTI SA VA APERE FURACIUNILE. ACEST PRIMAR ESTE UN EXCROC IMPREUNA CU FRUNTASII PSD, PARTID DE SECURISTI,TURNATORI SI PUPATORI DE CURURI. JOS CA NE-AM SATURAT DE VOI,

  • Totusi nu inteleg ce vina am eu, spre exemplu, in toata mascarada asta? Sa ajungi de la job dupa-amiaza si sa vezi cu stupoare ca nu curge pic de apa calda la robinet, cu toate k facturile le-am achitat constiincios in fiecare luna. Tocmai de asta chiar nu inteleg de ce nu beneficiez in continuare de serviciile, si-asa de calitate inferioara, pentru care si platesc???? Este extraordinar!!!! Minimul de civilizatie domnilor presupune printre altele si apa calda…….pacat! Cand eram student imi placea Iasi-ul, acum….din ce in ce mai putin, cat despre servicii……Rusunica!!!

Adauga un comentariu