Magazin

Iata care este varsta ideala pentru a avea copii

Publicat: 17 nov. 2013
1

Un studiu realizat de institutul de sondare Gallup a aratat faptul ca 58% dintre americani cred ca femeile ar trebui sa aiba copii inaintea varstei de 25 ani, relateaza Daily Mail.

Studiul arata cat de important este ceasul biologic al femeilor cand vine vorba de a aduce pe lume un copil. In medie, varsta de 25 ani este considerata ideala pentru ambele sexe.

Potrivit sondajului, originea etnica si educatia influenteaza parerea despre varsta ideala pentru procreere.

In Statele Unite, albii, hispanicii si cetatenii de culoare cred ca perioada ideala pentru o femeie de a avea copii este la varsta de 25 ani.

Pe de alta parte, proportia este mai mare printre afroamericani, de 67% si hispanici 68%, decat printre albi, de 56 procente.

Totodata, albii considera ca varsta potrivita pentru ca un barbat sa devina tata este de dupa 26 ani, in timp ce negrii si hispanicii cred ca varsta ideala este de 25 ani.

Americanii care au un nivel mai ridicat al educatiei sunt mai predispusi sa creada ca o femeie ar trebui sa aiba un copil dupa varsta de 26 ani.

Expertii din domeniul medical sunt de parere ca varsta cea mai buna este la sfarsitul adolescentei pentru ca atunci sunt sansele maxime de a naste un copil sanatos.
Comentarii
Adauga un comentariu