Magazin

Iata care sunt cauzele atunci cand iti este mereu frig. Vei fi surprins

Publicat: 02 aug. 2016
1
Multor persoane le este mereu frig, chiar si in timpul verii, insa poti scapa de problema. Iata ce poti faci, in functie de motivul pentru care tremuri.
 –  esti prea slab
Grasimea corporala stocheaza energie si ajuta corpul sa reziste la frig. Incearca sa pui cateva kilograme in plus.
 –  tiroida hipoactiva
Tiroida regleaza functiile corpului, precum respiratia si temperatura. Atunci cand nu functioneaza cum trebuie, functiile corpului incetinesc.
 –  diabet
Daca iti tremura mainile si picioarele si ai o senzatie de arsura, amorteala sau raceala, ai putea avea diabet. Aceasta boala iti afecteaza nervii.
 –  boala vasculara periferica
Aceasta boala iti afecteaza vasele de sange din afara inimii si creierului si apare ca urmare a ingustarii sau blocarii acestora. Primul simptom face ca extremitatile tale sa fie mereu reci. Daca nu tratezi conditia, poti face ulceratii si cangrene. 
 –  sindromul Raynaud
Aceasta conditie afecteaza 10 milioane de persoane doar in Marea Britanie. Vasele de sange de la extremitati sunt sensibile la schimbarile de temperatura. Cateodata, culoarea degetelor variaza de la albastru la rosu.
 –  metabolism lent
Daca organismul tau conversteste greu caloriile in energie, ai putea suferi constant de frig. Vestea buna este ca iti poti stimula metablismul prin sport.
 –  Oboseala
Simti ca ti-e frig atunci cand esti obosita? Aceasta este si cauza. Oboseala duce la extenuare. Adauga un comentariu