Actualitate

Iata care sunt idilele amoroase din DNA care au dus la dosare

Publicat: 17 mai 2019
1

Dezvaluire din ultimul an arata ca de multe ori in spatele dosarelor anticoruptie din Romania nu se aflau doar comenzi politice sau razbunari, ci si idile amoroase, gelozii, fantezii si dorinte.

DNA cere inchisoare pentru un candidat la europarlamentare

Joi seara, la Antena 3, Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei o informatie uriasa. Este vorba de declaratia facuta sub juramant de fostul premier Victor Ponta, care relateaza legatura pe care fosta sefa DNA, Laura Kovesi a avut-o cu Sebastian Ghita.

Un alt caz celebru, este cel al lui Lucian Onea, fostul sef, despre care Ana Maria Patru, fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente a declarat ca „a fost un fetis” pentru acesta.
Un al treilea caz,  este cel al procurorului Mircea Negulescu care a avut o relatie cu deputatul PSD Andreea Cosma, care a declarat ca daca nu ar fi avut aceasta relatie, s-ar fi ales cu mai multe dosare penale, decat are deja.
Obiectivul lui era sa aiba o relatie cu mine, sa obtina niste favoruri de la mine. Imi facea avansuri sexuale. El s-a razbunat pentru ca eu nu i-am dat atentie, a inceput acest dosar penal sa imi arate cat de puternic e(…) Nu as fi putut sa ma culc cu el pentru ca el mi-a distrus tot, macar demnitatea sa nu mi-o distruga.”, a sustinut Andreea Cosma in anul 2017 la Antena 3.

Adauga un comentariu