Magazin

Iata castigatoarea Miss Rodeo America – FOTO

Publicat: 04 aug. 2013

In principiu, Miss Rodeo America e la fel ca oricare alt concurs de miss, din competitie lipsind insa proba costumului de baie.

Concurentele sunt judecate in functie de felul in care arata, personalitate si cunostinte. Un aspect, insa, face diferenta. Trebuie sa stie sa stapaneasca orice armasar si sa fie gata sa se murdareasca pe maini, daca e cazul.

Anul acesta, castigatoare a fost desemnata Chenae Shiner din Roosevelt, Utah, relateaza ziare.com.

Ea a castigat o bursa in valoare de 22.500 de dolari, insa va trebui sa participe la circa 200 de evenimente, pe parcursul unui an, pe teritoriul SUA.

Chenae, in varsta de 23 de ani, studenta la Radiologie, participa la competitii de rodeo de la varsta de sase ani, castigand mai multe concursuri de profil pana sa puna mana pe titlul suprem. Chenae a stralucit nu doar la propriu, ci a stapanit perfect un cal pe care nu l-a mai vazut niciodata.

Crescand la o ferma din Utah, Chenae a avut de-a face cu caii de mica. De altfel, parintii ei, la randul lor, au participat la astfel de competitii, incurajandu-si fiica sa faca la fel.

Chenae a intrunit toate cerintele unui astfel de concurs, aratandu-se nu doar priceputa in ring, dar si frumoasa, cu personalitate si educata.

Pentru a se pregati pentru competitie, Chenae si-a rugat consatenii sa o lase sa le incalece caii, in speranta ca in ziua cea mare va fi pregatita.

Odata castigatoare si posesoare a unei burse, tanara intentioneaza sa-si ia diploma si in business si marketing.

Adauga un comentariu