Actualitate

Iata castigatorii celor doua mingi cu semnaturile jucatorilor din nationala de rugby

Publicat: 11 mart. 2016
1
Punct final in concursul initiat de cotidianul BUNA ZIUA IASI pentru iubitorii de rugby din urbea noastra. La finalul a patru zile de concurs, 48 de oameni au compus diferite sloganuri pentru a incuraja nationala de rugby inaintea meciului de maine, de la Iasi, ora 14.00, impotriva Germaniei, contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor.

Vezi si CONCURS! Castiga 2 baloane cu semnaturile jucatorilor si 2 invitatii VIP la meciul Romania – Germania – FOTO
Dintre cele 48 de urari sincere pentru tricolori, Departamentul Sport de la BZI a ales cele mai interesante 2 mesaje care vor fi premiate cu acte un balon cu semnaturile jucatorilor si cu cate 2 invitatii VIP la Tribuna 0 la meciul de maine de pe stadionul Emil Alexandrescu. Castigatorii concursului sunt Ionel Florea si Dan Lupu care sunt asteptati astazi, cu un act de identitate in original, intre orele 11.30 – 17.30, la sediul redactiei BUNA ZIUA IASI, de pe Calea Chisinaului, nr. 22 (cladirea TEBA Industries) pentru a-si ridica premiile. Florea Ionel a compus o poezie special penntru a-i incuraja pe Stejari inaintea meciului de maine. 

„Lumea aplauda si se ridica,
La stejari nu le e frica!
Cand il ai pe Macovei
Parca dai cu tunu-n ei.
Iar voi nemtilor sa luati aminte!
Ca stejarii is barbati,
Is barbati adevarati!
Is vreo douazeci de frati.
Poate sa vina si Angela
Tot stejarii au tutela!
Pot sa vina si refugiatii
Autobuzul nostru ii cat Carpatii!
Nenea Lynn a cugetat,
Ieri la teiul ala a stat!
Cum sa-i bata pe germani
Cu stejari si la multi ani!
HAI ROMANIA!!!”
In schimb, Dan Lupu ne-a trimis un mesaj emotionant, anuntandu-ne ca-si doreste aceasta minge pentru copilul sau, care este in spital. 
„Buna ziua,
Hai Romania, hai baietii, luptati pentru noi!
Eu nu fac versuri, ca nu am talent. Mi-as dori insa enorm sa castig aceasta minge de rugby, pentru fiul meu care este in spital si care este un mare iubitor de rugby. Eu recunosc ca nu ma pricep prea bine la acest sport si poate ca nu sunt cel mai potrivit sa castig mingea si invitatiile. Va rog insa sa cititi mesajul meu si sa va ganditi ca i-ati face o bucurie unui om care sufera pentru ca fiul sau de 14 ani este in spital.
Va multumim din suflet!”
Le multumim tuturor celor care au participat la acest concurs si invitam toti iesenii sa sustina nationala de rugby a Romaniei la meciul de maine cu Germania, de pe stadionul Emil Alexandrescu. Intrarea spectatorilor este libera. HAI ROMANIA!
Comentarii
Adauga un comentariu