Local

Iata cate locuri scoate la admiterea de anul acesta Universitatea Tehnica Iasi

Publicat: 03 iun. 2016
1

@ Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi se pregateste de admiterea la studii de licenta 2016 @ Acesta va avea o sesiune de vara, in intervalul 18-31 iulie, si una de toamna, in intervalul 5-18 septembrie @ In total, institutia are o capacitate de scolarizare de 4.417 locuri @ Vor fi scoase la concurs 2.495 la buget, respectiv 647 la taxa

In mai bine de o luna si jumatate, Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi (TUIASI) va demara o noua perioada de selectie a viitorilor studenti de anul I. Concret, va exista o sesiune de vara, in intervalul 18-31 iulie si una de toamna, in intervalul 5-18 septembrie.

Citeste si: ADMITERE! Universitatea Tehnica Iasi a inceput sa afiseze rezultatele

In total, institutia are o capacitate de scolarizare de 4.417 locuri. Vor fi scoase la concurs 2.495 la buget, respectiv 647 la taxa. Pe cele 11 facultati, situatia este urmatoarea: la Arhitectura G. M. Cantacuzino (unde va exista o selectie pe baza de examen scris – n.r.) vor fi 95 locuri la buget si doar trei la taxa, la cea de Textile-Pielarie si Management Industrial, aici selectia e pe baza de dosare, vor fi 218 locuri la buget si 40 la taxa, la cea de Stiinta si Ingineria Materialelor sunt 152 la buget si 40 la taxa.

Citeste si: Sute de dosare depuse la admiterea de toamna de la UTI Iasi

Si aici selectia se va face pe baza concursului de dosare. Mai departe, la Facultatea de Mecanica (admitere pe baza de dosare – n.r.) sunt 292 locuri buget si 84 la taxa. La Facultatea de Hidrotehnica, Geodezie si Ingineria Mediului sunt 180 locuri bugetate si 45 la taxa. Si aici, admiterea se face pe baza de dosare.

 La Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei sunt 263 locuri la buget si 60 la taxa (aici admiterea se face pe baza de dosar – n.r.). Pe de alta parte, la Facultatea de Constructii de Masini si Management Industrial sunt 229 locuri bugetate si 80 la taxa, iar selectia se face pe baza de dosar. Facultatea de Constructii si Instalatii scoate la concursul pentru licenta, derulat tot pe baza de dosar, 288 locuri la buget si 106 la taxa, la Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului vor fi 157 locuri  la buget si 85 la taxa. Aici selectia se va face doar in baza concursului de dosare. In final, la Facultatea de Automatica si Calculatoare, aici admiterea facandu-se si pe baza de examen scris, sunt scoase la concurs 278 locuri la buget si 54 la taxa.

Citeste si: Iata cate locuri scoate la concurs, pentru Admiterea 2016, Universitatea de Medicina din Iasi

Adauga un comentariu