Eveniment-Social

Iata cate mii de ieseni cer replantarea teilor pe Stefan cel Mare

Publicat: 10 sept. 2015
1

In doua saptamani de cand a fost demarata campania privind consultarea cetatenilor in legatura cu replantarea teilor pe pietonalul Stefan cel Mare, 5.882 de chestionare au fost completate de ieseni, 3.700 de persoane exprimandu-si opinia in ultima saptamana, in legatura cu acest subiect. Pana la data de 25 septembrie, iesenii au posibilitatea de a vota pentru replantarea teilor pe pietonal, chestionarele putand fi completate atat la centrele de cartier, cat si la corturile amplasate pe Stefan cel Mare si in Piata Unirii.

Vezi si Mii de ieseni solicita replantarea teilor pe Stefan cel Mare 

Comentarii
  • Pina la urma , nu conteaza numarul…trebuie replantati pe locul lor, pentru ca asta ne reprezinta, …teiul,nu salcimul japonez pitic….si pentru ca au fost taiati in mod ordinar, prin facaturi si jmenuri. De asta trebuie plantati!!

  • Cand eram mic in oras erau plopi inalti falnici.Unde sunt plopii nostri.Ce cauta magnolii la casa patrata cand ar trebui sa fiie un plop asa cum a fost.

  • sa ii replanteze si in Bd-ul Copou, pacurari si pe toate strazile pe unde i-a taiat, si a pavelat cei de la Vega”93,a era sa uit de jumatate de padure Ciric taiata de boul de la primarie, sa faca simetrie de spatii verzi , frumos numai cum el stie, asa ca in Alexandru si dacia

Adauga un comentariu