Plante medicinale

Iata cate minuni poate face o cana cu ceai de tei pentru organism

Publicat: 05 ian. 2015
O ceasca de ceai de tei, cu sau fara miere are darul de a functiona ca un adevat miracol pentru raceli, dureri de cap, crampe si colici. Efectele sale antispasmatice sunt recunoascute si foarte intense.
O ceasca de ceai de tei este cel mai bun medicament in stari anxioase, nervozitate, tensiune arteriala crescuta, dar si pentru depasirea noptilor cu insomine. Ceaiul de tei este recomandat in starile de oboseala cronica, tocmai pentru ca inlatura stresul, spasmele si induce un somn adanc, odihnitor, fara nici un fel de efecte secundare pentru sistemul nervos. Ceaiul de tei este foarte bun si pentru linistirea copiilor hiperactivi sau nervosi.

Florile de tei: beneficii pentru sanatatea ta
 

Prepara un ceai concentrat de tei si adauga-l in apa de baie. Vei avea cea mai relaxanta si mai aromata baie.
Este foarte important sa nu prepari niciodata un ceai de tei prea concentrat pentru ca nu are nici gust bun, nici efectele urmarite. Pentru o cana de ceai de tei ai nevoie de flori de tei cat apuci cu varful a trei degete. Ideal este sa-l prepari sub forma de infuzie cu apa la mai putin de 100 de grade. Dupa cinci minute strecoare florile, pentru a opri eliberarea substantelor active din acestea in apa de ceai.

Teiul loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit