Bursa Barfelor

Iată câți bani bagă Arăgăzel Pompa în tonomatele presei ieșene. Totul se face la negru

Publicat: 22 mai 2020

Cetitori și cetitoare, stați pe fază că babele bârfitoare vin cu informații proaspete din târgul Ieșilor! Ei bine, poate vă întrebați de ce tot publică în ultima perioadă gazetuțele de perete din Iași tot felul de materiale denigratoare, care de care mai caraghioase, la adresa babelor bârfitoare sau a liderului pesedist Mario Fastaciuc. Pentru că babele bârfitoare știu că dumneavoastră citiți doar presa de calitate și nu tonomate ca ziarul de lași, condus de Toni Hoțac, poreclit Curuleț și nici fițuica lui Gabițu Găoachi, vă spunem că de vreo săptămână nu este zi lăsată de la Dumnezeu ca babele bâzâitoare și Mario Fastaciuc sa nu fie împroșcați cu noroi de acești pseudo deontologi.

Așadar, am intrat pe fir și am aflat că în spatele acestor atacuri stă chiar șeful cel incompetel de la Cejău, Arăgăzel Pompa. Curioase din fire, babetele au aflat și ce sume cotizează Arăgăzel la aceste tonomate, bineînțeles la negru. Ei bine, Toni Hoțac “Curuleț” a luat vreo 300 de lei de la Arăgăzel ca să atace o lună babele bâzâitoare, în timp ce Gabițu Găoachi a luat 200 de lei, de la Arăgăzel. Măi băieți, decât să cerșiti câțiva leuți de la Arăgăzel, mai bine veneați la băbuțele bâzâitoare că vă dădeam noi ceva de treabă și luați mai mulți bani! Dar, se pare că sclavi v-ați născut, sclavi o sa muriți!
Comentarii
  • La voi nu tre sa bage nimeni, atata timp cat patronul vost e insurubat in combinatii cu cel mai mare primar spagar, ce l-a avut vreodata Iasul. HUO!Mai aveti curaj sa vb de altii…Daca stergeti comentariul, pun printscreen pe cele mai mari grupuri din Iasi.

  • Culmea e ca aceasta scriitura se vrea pamflet. Lasa, domnilor, umorul celir care au chemare. Daca asta-i pamflet, eu sunt…Rapa Galbena.

Adauga un comentariu