Magazin

Iata ce a facut Oana Lis inainte de a-l duce la spital pe Viorel

Publicat: 18 mart. 2014

Viorel Lis a fost dus luni seara la spital, unde a si ramas internat. Sotia sa Oana a afirmat ca fostul primar se simtea foarte rau.

Cu doar cateva ore inainte de a ajunge cu sotul sau la Spitalul Elias, Oana a dat o fuga pana la un salon de infrumusetare. A petrecut acolo un timp, in care probabil, printre altele si-a facut si manichiura. Asta pentru ca, seara a aparut cu unghiile frumos facute cu oja rosie. De par nu a avut timp sau poate ca a renuntat la programarea la hairstilist pentru ca a sunat-o Viorel sa-i spuna ca-i este rau.

Citeste si Marturii SOC facute de Oana Lis: „Am fost violata la 15 ani de propriul tata”

Cert este ca la doar cateva ore de la vizita la coafor, Oana a anuntat ca este la spital. Ea a fost surprinsa de paparazzi WOWbiz.ro in timp ce iesea din unitatea medicala unde il internase pe Viorel. Tanara purta aceeasi palariuta roz cu care fusese si la coafor.

Citeste si Viorel Lis ii da lovitura de gratie Oanei

Vizibil marcata de situatia sotului sau, Oana Lis le-a spus jurnalistilor ca medicii au decis sa-l tina in spital pe Viorel, i-au facut un RMN si ii vor mai face alte investigatii.

Citeste si DRAMA OANEI LIS! Crede ca va putea muri in acelasi fel ca MAMA EI!

De la spital, insotita de o prietena, Oana Lis a oprit la un supermarket non-stop de unde a luat cateva sticle de apa, iaurt si suc, probabil provizii pentru sotul ei.

Adauga un comentariu