Celebritati

Iata ce au furat CRBL si Oase la Asia Express

Publicat: 21 apr. 2019
6

Multe s-au intamplat in fata camerelor, dar si mai multe in spatele lor. CRBL si Oase ne-au dezvaluit ca au furat de la echipa de productie in timp ce se aflau in India pentru show-ul „Asia Express”.

 Erau nevoiti sa supravietuiasca cu doar un euro pe zi si sa ceara de mancare si cazare localnicilor. Insa, CRBL si Oase au reusit sa treaca peste momentele dificile „furand” de la echipa de productie.

 „Am invatat sa furam de la productie”, a marturisit Oase.

 „Am furat un pachet de biscuiti in care mai erau doar cativa biscuiti”, a povestit CRBL, care a dezvaluit ca erau pedepsiti daca erau prinsi. Nici prietenul si coechipierul sau nu s-a lasat mai prejos si a reusit sa ia ceva fara sa fie vazut.

Vezi si: Oprah Winfrey dezvaluie ultimele cuvinte pe care i le-a spus mamei sale, dupa relatia complicata pe care au avut-o

 „Am furat o cutie de suc, am lasat-o jos langa mine, dar a venit o maimuta si mi-a luat-o”, a spus Oase.

 „Am vazut maimuta cum a desfacut sticla cu mainile, dupa care a varsat-o si a inceput sa dea cu limba”, a povestit el amuzat. Echipa formata din CRBL si oase a castigat cel de al doilea sezon al emisiunii Asia Express. Dupa doua luni petrecute in India si Sri Lanka, cei doi prieteni au reusit sa ajunga primii la linia de finish si sa obtina amuleta de 30.000 de euro. 
 
Adauga un comentariu