Actualitate

Iata ce bolid de lux conduce regele imobiliarelor din primarie – FOTO

Publicat: 30 iul. 2015

@ Desi se afiseaza de ani de zile cu un Lexus, cel mai bogat consilier local nu are trecuta masina in declaratia de avere @ Acesta spune ca masina ar apartine unui colaborator din domeniul imobiliarelor

Unul din membrii Consiliului Local iesean este poate printre cei mai bogati alesi locali din tara. La 35 de ani, acesta se poate lauda deja cu o avere impresionanta. Florin Boca, ales local pe listele PP-DD, este un adevarat rechin imobiliar. Fostul premier Adrian Nastase, supranumit „Nastase patru case”, este mic copil pe langa consilierul devenit independent intre timp. Poate cel mai bogat consilier local, independentul Florin Boca, si-a cumparat anul acesta al patrulea teren la periferia Iasului, in Bucium, care se adauga celor 11 apartamente si vile detinute din 2009. Afacerile de anul acesta, mai precis vanzarea a doua apartamente si a unui teren i-au adus in conturi lui Florin Boca 174.500 de euro si 101.000 lei. Cele patru conturi bancare declarate de acesta insumeaza 13.000 de lei si 2300 de dolari. Acesta l-a mai imprumutat pe un anume Gheorghe Popa cu 90.000 de euro si 314.000 lei, avand insa de returnat 100.000 de euro la ING Bank si Bancpost pana in 2035, de la primarie incasand un mizilic rotunjit la 10.000 de lei.

De mentionat ar mai fi ca Florin Boca a sustinut cu sarg initiativele PSD, atat din pozitia de ales PPDD, cat si ca independent. In aceste conditii, anul trecut sotia alesului s-a angajat la primarie. Initial, Monica Boca, in varsta de 32 ani, s-a inscris la un concurs derulat de Consiliul Judetean pentru un post de sef serviciu in cadrul Directiei Economice – Serviciul Buget. Aceasta s-a retras, se pare, din concursul programat in martie anul trecut pentru a participa la un concurs organizat de primarie, in urma caruia a ocupat o functie la Serviciul Audit.

Se plimba cu o limuzina „de imprumut”

Din declaratia de avere a acestuia lipseste insa limuzina cu care acesta se afiseaza prin oras, un Lexus de peste 100.000 de euro. In conditiile in care alesul local se plimba la volanul unui Lexus, in declaratia de avere la capitolul masini, acesta are mentionata doar o camioneta Mercedes Vito. „Acea masina (Lexus LS 600h L – n.r.) nu este a mea, din acest motiv nu este mentionata in declaratia de avere. O mai folosesc din cand in cand. Ea este trecuta pe o persoana juridica, pe o firma. Ii apartine unui colaborator, mai multe nu pot sa va spun”, a declarat Florin Boca.

Lexus LS 600h L este nava ecologista a diviziei de lux de la Toyota. Bolidul are 5,15 metri lungime, 1,87 metri latime si o inaltime de 1,48 metri, avand un rezervor de 84 de litri si 394 cai putere, atingand viteza maxima de 250 km/h, acceleratia de la 0 la 100km/h realizandu-se in 11,3 secunde. Consumul urban/extraurban/mixt (l/100km) este 11,3 / 8,0 / 9,3. Potrivit site-urilor de profil, o astfel de masina se vinde cu preturi cuprinse intre 105.000 si 115.000 euro. 

Comentarii
 • ce dracu aveti cu omul , jurnalist de doi lei ? Un rahat de articol marca bzi. Averea pe care ati expus-o este a unui om de clasa mijlocie nicidecum avere fabuloasa. Sunt multi in iasi cu o astfel de avere castigata cinstit. Articol malitios rau intentionat … RUSINE !

  • ” Ce aveti cu omul? ”
   Raspuns:
   In primul rand, cetatenii AU DREPTUL la informatie, asa scrie in Constitutie
   In al doilea rand, declaratia de avere a bogatasului nu corespunde cu averea ce-o detine
   In al treilea rand, bogatasul trebuie sa-si justifice averea ce-o detine in mod nejustificat
   Ti-e neclar ceva pana aici, sau vrei sa tocmesti legea ca la piata?

 • ,,ce rechin” un taranoi parvenit de la G.HUMORULUI…si care are averea de la scocrul sau popa Gheorghe…el un amarit de invatator de tzara cu aere de vedeata si mai ales slugoiul de serviciu a lui Oajdea si Nichita caruia i-a finantat (oajdea) campania din 2012. PS este membru PSD ,defapt de la inceput a fost la PSD dar bagat pe listele PP DD cu complicitatea lui Aivanoaiei.

 • pe purcelul asta transpirat il vad zilnic la liceul din Copou, dupa copii la scoala.
  Sotia lui o alta scoafa grasa si botoasa, sa nu uitam astea manaca cu doua linguri din troaca sa se sature de laturi.

 • Te contrazic Rica !!!
  Priveste la ratul lui, asta nici buze nu are ce sa mai spunem de gura.
  Asta sigur o suge cu paiul, putin cate putin se face soricul bun !!!

Adauga un comentariu