Magazin

Iata ce cantitate de carne rosie trebuie sa mananci in functie de VARSTA

Publicat: 06 iun. 2014
1

De cate ori e bine sa mancam carne rosie intr-o sapamana? Medicii americani spun ca recomandarea sa mananci carne rosie o data pe saptamana nu are de fapt baza stiintifica.

Recent, Departamentul de Stat pentru Agricultura a dat publicitatii un studiu potrivit caruia nu conteaza de cate ori mananci carne rosie, ci cata carne mananci in functie de varsta, scrie  Huffington Post, citat de obiectiv.info

Citeste si CUM poti sa SLABESTI mancand CIRESE

Pentru femeile cu varsta intre 19 si 30 de ani este recomandat sa manance 160 de grame de carne pe zi. Pentru cele cu varsta cuprinsa intre 31 si 50 de ani este recomandat numai 142 de grame pe zi.

Citeste si Cum puteti prepara sosuri sanatoase si naturale. Care este reteta ideala pentru

In cazul barbatilor cu varsta cuprinsa intre 19 si 30 de ani, cantitatatea de carne ar trebui sa fie de 185 de grame, iar  cei cu varsta pana in 50 de ani ar trebui sa manance 170 de grame.

Citeste si Substantele periculoase din pliculetele cu ceai – Tu stii ce bei?

Datele dintr-un studiu privind obiceiurile de consum ale americanilor arata ca adultii din SUA mananca aproximativ 50 de grame de carne rosie pe zi. Medicii recomanda o dieta variata de proteine: oua, fasole, nuci, seminte, fructe de mare.

Adauga un comentariu