Actualitate

Iata ce masini de lux isi comanda iesenii

Publicat: 25 iun. 2012
1

@ Desi vanzarile de autoturisme au inregistrat o scadere in aceasta perioada, iesenii achizitioneaza din ce in ce mai mult modele din categoria masinilor de lux @ Astfel, unii platesc chiar si 150.000 de euro pentru o astfel de bijuterie @ Cei mai multi prefera modele elegante, insa si masinile sport se numara printre preferatele iesenilor

Cele mai multe reprezentante auto din Iasi au avut o perioada favorabila vanzarilor de la inceputul acestui an. Pentru unii ieseni, banii nu au reprezentat o problema atunci cand au vrut sa achizitioneze un model sau chiar mai multe din categoria masinilor de lux. Impatimitii adrenalinei, ai autoturismelor cu multi cai putere sau pasionatii elegantei si bunului gust au scos din buzunar cateva sute de mii de euro pentru masina preferata. Pentru cei mai multi, eleganta a fost principalul criteriu in alegerea masinii.

„In ultima perioada am vandut cinci masini din categoria modelelor de lux Lexus, care sunt deja livrate si mai avem inca trei comenzi tot pentru acelasi model si doua limuzine. Si modelul Land Cruiser s-a vandut foarte bine in aceasta perioada. Se observa o crestere a vanzarilor la modelele de lux fata de anul trecut si 2010. S-a vandut foarte bine modelul de lux Lexus, de culoare neagra, din categoria hibrid, care a fost achizitionat cu 149.000 de euro. Preturile insa pot fi si mai mici pentru un astfel de model, in functie de dotari, de la 30.000 de euro pana la 149.000 de euro”, a spus Gabriel Manolache, dealer auto. Numarul vanzarilor acestor masini a crescut incepand cu luna ianuarie a acestui an.

Si pasionatii masinilor cu multi cai putere au avut de ales dintr-o gama variata de modele, unii preferand insa noul model de Volskwagen Beetle la 27.000 de euro. „Aceasta masina este un model sport, care nu prea are concurenta pe piata in momentul de fata. Are mai multe dotari care ii ofera un design aparte, siguranta si confort, si bineinteles un motor cu multi cai putere. Printre cele mai vandute modele din categoria Volskwagen, cel Passat a fost ales de catre cei mai multi dintre ieseni”, a spus Roxana Taranu, dealer auto.

Cei care insa nu au dispus de sume mari pentru a-si cumpara o masina, au ales modele mai ieftine care au costat aproximativ 10.000 de euro. „Cele mai mai multe vanzari au fost din categoria masinilor mici, de oras si cross-over”, a spus Anca Chelaru, dealer auto.

Adauga un comentariu