National

Iata ce pensii incaseaza Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu

Publicat: 20 iul. 2016
1
Fostii presedinti Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu se numara printre pensionarii care primesc sume frumoase luna de luna. Astfel, pe langa pensia de la Cotroceni, acestia incaseaza bani si pentru activitatea profesionala. Ion Iliescu incaseaza, pe langa pensia lunara de 3.916 lei, indemnizatia pentru functia suprema, de 5.331 de lei. In total, acesta primeste lunar circa 9.200 de lei pe luna.
Fostul presedinte Emil Constantinescu realizeaza, prin aplicarea cumului de pensii, venituri totale de circa 8.000 de lei pe luna. Acesta incaseaza o pensie lunara de 3.000 de lei pentru activitatea sa de profesor universitar si rector al Universitatii Bucuresti, la care se adauga indemnizatia pentru mandatul de la Cotroceni, de 5.060 luna. Venitul total al lui Traian Basescu este de 8.283 de lei. Acesta primeste pensia in urma functiilor detinute, in valoare de 2.583 lei, dar si indemnizatia de fost sef al statului, de 5.700 lei.
Comentarii
  • Nu sunt nesimtite mai tovarasilor? Sa dea D-zeu. sa poata cineva sa v-o taie. Nu ati spus ca stau degeaba in case de protocol, au secretar si masina cu garda de corp. Frumos!!!

Adauga un comentariu