Local

Iata ce poti face la Palas Iasi si Iulius Mall in perioada Pastelui

Publicat: 18 apr. 2014
1

@ In ansamblul Palas si Iulius Mall, iesenii se pot bucura de sesiuni prelungite si îsi pot petrece minivacanta relaxându-se la cafenele sau în spatiile de distractie

Dupa ce producatorii, distribuitorii si maestrii populari au prezentat o varietate de preparate culinare, articole de artizanat si decoratiuni specifice Sarbatorilor Pascale, urmatoarele evenimente organizate vor fi pentru relaxare si distractie. Iesenii care doresc sa îsi îmbogateasca experienta cu un eveniment de arta sunt invitati în Galeria Palas Mall, din zona intrarii Subway sa admire lucrarile „Salonului de Primavara”. Expozitia reuneste tablouri realizate de pictori din cadrul Uniunii Artistilor Plastici si poate fi vizitata pâna pe 24 aprilie.

Citeste si: Targ traditional de Paste la Palas Mall – GALERIE FOTO

Sâmbata, 19 aprilie, sesiunile de shopping pentru înnoirea garderobei cu articole în tendinte si cele pentru completarea listei de bunatati pentru Paste se pot realiza în intervalul orar 10.00 – 18.00, în toate magazinele din Palas. Duminica, prima zi de Paste, mall-ul este închis, iar de luni se revine la programul standard.

Amatorii de distractie pot sarbatori Pastele în oras, la cafenelele si restaurantele din Palas, deschise special pentru ei. Sâmbata, programul destinatiilor de relaxare este pâna la ora 18.00, iar duminica, în prima zi de Paste, iesenii pot savura cafeaua sau preparatele bucatariilor internationale între orele 14.00 si 22.00.

Si Iulius Mall va functiona dupa un program aparte în perioada sarbatorilor. Sâmbata, 19 aprilie, magazinele vor fi deschise între orele 10.00 si 18.00 pentru toti cei care nu si-au finalizat cumparaturile, iar duminica vor fi închise. Luni, 21 aprilie, se va reveni la programul binecunoscut, 10.00 – 22.00.

Citeste si: Artistii ieseni expun la Salonul de Primavara

Saptamana viitoare, esplanada Palas Mall (intrarea dinspre Palatul Culturii) va fi decorata cu sute de flori, cu ocazia celei de-a patra editii a Târgului Flowers&Garden. Evenimentul va avea loc pâna duminica inclusiv si reuneste expozanti care vor prezenta o gama variata de plante, produse si accesorii necesare în gradina. Participantii îi asteapta pe ieseni cu flori si plante de interior si exterior, seminte, îngrasamânt, fertilizant pentru gazon, ghivece, vaze si jardiniere, accesorii pentru gradina si mic mobilier pentru spatiile verzi.

Adauga un comentariu